Burak Özçivit katıldığı bir açılışta 2 milyon TL kazandı

Burak Özçivit.
Burak Özçivit.

Özbekistan'da bir açılışa katılan Burak Özçivit oldukça yoğun ilgiyle karşılaştı. Başarılı oyuncu bu özel davette 2 milyon TL kazandı. Özçivit'in eşi Fahriye Evcen ise 7 aylık hamile. Özçivit ilk kez babalık heyecanı yaşayacak.

Diriliş Ertuğrul'un devam filmi Osman Gazi'yle ekranlara dönmeye hazırlanan Burak Özçivit Özbekistan'da bir açılışa katıldı. Başarılı oyuncu bu davetten 2 milyon TL aldı.

Geçtiğimiz günler de eşi Fahriye Evcen rahatsızlanarak 3 gece hastanede kalmış daha sonra doktor kontrolünde taburcu edilmişti.

Özbekistan'a gitti

14 Şubat için bir açılış etkinliğine katılan Burak Özçivit Özbekistan'da oldukça yoğun bir ilgiyle karşılandı. Özçivit, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı. Açılış sırasında ve sonrasında kendisine gösterilen ilgiden memnun kalan ünlü oyuncu sosyal medyada da en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Kazandığı 2 milyon liradan sonra Türkiye'ye eşinin yanına döndü.

Burak Özçivit hayranlarının fotoğraf isteğini geri çevirmedi

Osman Gazi'ye hazırlanıyor

Osman Gazi'ye hayat vermeye hazırlanan Burak Özçivit, aksiyon sahneleri için Çekmeköy'de bulunan çiftlikte kılıç ve at binme dersleri alıyor. Haftanın üç günü eğitim gören Özçivit'e üç eğitmen de eşlik ediyor. O döneme ait kitap ve belgeselleri de izleyen oyuncu ilerleyen zamanlarda ise tarihçilerle bir araya gelerek rolüne çalışacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >