Canlı yayında itiraf ederken sesi titredi!

Seren
Seren

Seren Serengil itiraf etti! Hande Yener polemiği ile ilgili açıklama yapan Serengil'in canlı yayında sesi titredi

Seren Serengil, sosyal medyadan çıplak fotoğrafını yayan Hande Yener'e canlı yayından cevap verdi. Hande Yener polemiği ile ilgili açıklama yapan Serengil'in yayında sesinin titremesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Seren cevap verdi!
Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programının sunuculuğunu yapan Seren Serengil, fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Hande Yener'e cevap verdi.
Seren cevap verdi! Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programının sunuculuğunu yapan Seren Serengil, fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Hande Yener'e cevap verdi.
"En ağır şiddete maruz kaldım"
Hande Yener'in çıplak fotoğrafını yayması ile ilgili şunları söyledi: "Bundan 17 yıl önce annemin evinde, orada kimsenin olmadığını düşündüğüm sırada çekilmiş bir fotoğraf. Bikini izim çıkmasın diye bikinimi çıkarmıştım. Bir kadın tarafından en ağır şiddete maruz kaldım."
"En ağır şiddete maruz kaldım" Hande Yener'in çıplak fotoğrafını yayması ile ilgili şunları söyledi: "Bundan 17 yıl önce annemin evinde, orada kimsenin olmadığını düşündüğüm sırada çekilmiş bir fotoğraf. Bikini izim çıkmasın diye bikinimi çıkarmıştım. Bir kadın tarafından en ağır şiddete maruz kaldım."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >