Güne başlarken: 17 Kasım'da neler olacak?

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

Bu hafta 10 film vizyona girdi... 17 Kasım'da yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

10 film vizyona giriyor
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 10 film vizyona girecek. İşte o filmler; Kutsal Geyiğin Ölümü, Kardan Adam, Justice League: Adalet Birliği, İçimdeki Güneş, Küçük Vampir 3D, Beginner, Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, Seni Gidi Seni, Bizim Küçük Günahlarımız ve Ayaz.
10 film vizyona giriyor Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 10 film vizyona girecek. İşte o filmler; Kutsal Geyiğin Ölümü, Kardan Adam, Justice League: Adalet Birliği, İçimdeki Güneş, Küçük Vampir 3D, Beginner, Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, Seni Gidi Seni, Bizim Küçük Günahlarımız ve Ayaz.
AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı düzenlenecek

                                    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak.
AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı düzenlenecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak.
Süper Lig Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor ile başlayacak

                                    Süper Lig'de 12. hafta, Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor maçıyla başlayacak. Vodafone Park’ta oynanacak olan karşılaşma, saat 20.00’de beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
Süper Lig Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor ile başlayacak Süper Lig'de 12. hafta, Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor maçıyla başlayacak. Vodafone Park’ta oynanacak olan karşılaşma, saat 20.00’de beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
Belçika’ya kaçan Katalan lider Puigdemont hakim karşısına çıkacak

                                    Belçika'ya kaçan eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont ve dört eski bakan, İspanya’nın haklarında çıkardığı tutuklama emriyle ilgili Brüksel’de hakim karşısına çıkacak.
Belçika’ya kaçan Katalan lider Puigdemont hakim karşısına çıkacak Belçika'ya kaçan eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont ve dört eski bakan, İspanya’nın haklarında çıkardığı tutuklama emriyle ilgili Brüksel’de hakim karşısına çıkacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >