GZT 360: Canlı yayında haftanın teknolojik gelişmelerini konuşuyoruz!

GZT 360
GZT 360

Teknoloji dünyası için yoğun geçen günlerin ardından, geride bıraktığımız bir haftanın gündemini hediyeli canlı yayında değerlendiriyoruz.

Her hafta GZT.com, Facebook, Twitter ve YouTube üzerinden gerçekleştirdiğimiz GZT 360 canlı yayınlarında bu hafta yine yoğun bir gündemi değerlendiriyoruz.

GZT 360 CANLI YAYIN!

Canlı yayında Xiaomi'nin 10000 mAh kapasiteli harici bataryasını da hediye ediyoruz. Tek yapmanız gereken yayınımızı Facebook ve / veya Twitter hesaplarınızda paylaşmak.

Not: Gizlilik ayarlarınızdan profilinizin 'herkese görünür' olarak ayarlamayı unutmayın. İyi seyirler. : )

Bu hafta ele alacağımız konular ise şöyle:

Google Haritalar'da 'Konum Geçmişi' kapatılsa dahi web üzerinden takip devam ediyor

Google, Haritalar uygulaması üzerinde Konum Geçmişi özelliği kapatılsa dahi web üzerinden kullanıcıları takip etmeye devam ediyor.

Elon Musk'tan 'borsadan çekilme' açıklaması

Tesla CEO'su Elon Musk, "Suudi Arabistan varlık fonu, Tesla'yı borsadan çekmek için yeteri kadar sermayeye sahip. Son dönemde Tesla'nın yüzde 5'e yakın hissesi fon tarafından borsada satın alındı" diyerek borsadan çekilmek konusunda açıklamalarda bulundu.

Fortnite Mobile Android Beta yayınlandı

Battle Royale kategorisinin popüler oyunu Fortnite, sonunda Android platformuna geliyor. Samsung Galaxy Note 9 etkinliğinde ortaya çıkan Android versiyonun beta sürümü Fortnite Mobile Beta Android, kullanıma sunuldu.

Twitter Lite aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 21 ülkede aktif hale geldi

Düşük hızlı internet bağlantısına sahip bölgelerde kullanım için tasarlanan Twitter Lite, veri kullanımını %70 oranında azalttığı gibi standart uygulamaya oranla %30'luk bir hız farkı oluşturuyor.

BlackBerry'nin IFA 2018 kapsamında Key2 LE'yi tanıtması bekleniyor

BlackBerry'nin IFA 2018 kapsamında Berlin'de tanıtacağı Key2 LE ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ayrıntılar haberimizde:

Sağanak yağmur Tesla Model 3'lerin tamponlarını düşürüyor!

Sağanak yağış ve yoğun su birikintisinden dolayı Tesla Model 3'lerin arka tamponları kendiliğinden düşüyor. ABD'de bu elektrikli otomobili satın alan kişiler şikayetlerini dile getiriyor. Detaylar haberimizde:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ardından Vestel hisseleri artmaya başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın SETA tarafından düzenlenen sempozyumda ABDürünlerine boykot açıklamasının ardından Vestel hisselerinde önemli bir artış gerçekleşti. Detaylar haberimizde:

WhatsApp yedekleri Google Drive alanında yer kaplamayacak

WhatsApp ve Google arasındaki iş birliği sayesinde Kasım'dan itibaren WhatsApp yedekleri Google Drive'a alanından harcamayacak. Detaylar haberimizde

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >