Kendinizi hacker gibi hissedeceğiz 21 site

Kendinizi hacker gibi hissedeceğiz 21 site
Kendinizi hacker gibi hissedeceğiz 21 site

Günümüzde internet algımızın neredeyse tamamını sosyal medya ve uygulamalar oluşturuyor ancak bu 21 site sizi oldukça etkileyeceğe benziyor.

İnternetin günlük hayatımızı ne kadar kolaylaştırdığı aşikar ancak hiç aklınıza gelmeyecek konularda dahi size yardımcı olması yalnızca saniyeler sürüyor.
Hem ilginç meraklarınızı tatmin edecek hem de günlük yaşamınızı ve rutinlerinizi kolaylaştırarak renklendirecek en ilginç 21 internet sitesini sizler için derledik.

tastekid.com

                                    
                                    
                                    
                                    Sinemaseverler için müthiş bir arama motoru. Daha önce izleyip de beğendiğiniz bir filmi yazıyorsunuz, benzer filmleri önünüze seriyor.
tastekid.com Sinemaseverler için müthiş bir arama motoru. Daha önce izleyip de beğendiğiniz bir filmi yazıyorsunuz, benzer filmleri önünüze seriyor.
gnoosic.com

                                    
                                    
                                    
                                    En sevdiğiniz 3 şarkıcıyı giriyorsunuz ve feedbacklerden çıkan ortak bir algoritma sayesinde sevebileceğiniz yeni şarkıcılar öneriyor.
gnoosic.com En sevdiğiniz 3 şarkıcıyı giriyorsunuz ve feedbacklerden çıkan ortak bir algoritma sayesinde sevebileceğiniz yeni şarkıcılar öneriyor.
myfridgefood.com

                                    
                                    
                                    
                                    Dolabınızda bulunan ürünleri işaretleyerek hangi yemekleri yapabileceğiniz konusunda fikir alabilirsiniz.
myfridgefood.com Dolabınızda bulunan ürünleri işaretleyerek hangi yemekleri yapabileceğiniz konusunda fikir alabilirsiniz.
artisieksisi.com

                                    
                                    
                                    
                                    Çoğu insan karar aşamasındayken eksileri ve artıları düşünür. Peki, bunu sizin için başkası yapsa nasıl olurdu? Farklı bakış açılarına sıcak bakıyorsanız güzel bir karar asistanı sizlerle...
artisieksisi.com Çoğu insan karar aşamasındayken eksileri ve artıları düşünür. Peki, bunu sizin için başkası yapsa nasıl olurdu? Farklı bakış açılarına sıcak bakıyorsanız güzel bir karar asistanı sizlerle...
writtenkitten.co

                                    
                                    
                                    
                                    İşiniz ya da okulunuz gereği uzun metinler yazmanız gerekiyorsa ve hayvanları seviyorsanız bu site tam size göre. Yazı yazarken canınızın sıkılmaması için dizayn edilen bu sitede, yazdığını her 100 kelimede bir sevimli kedi/köpek/tavşan fotoğrafı gösteriliyor.
writtenkitten.co İşiniz ya da okulunuz gereği uzun metinler yazmanız gerekiyorsa ve hayvanları seviyorsanız bu site tam size göre. Yazı yazarken canınızın sıkılmaması için dizayn edilen bu sitede, yazdığını her 100 kelimede bir sevimli kedi/köpek/tavşan fotoğrafı gösteriliyor.
snapbird.org

                                    
                                    
                                    
                                    İster kendi hesabınız isterseniz de başka bir kullanıcının hesabına ilişkin geriye dönük tweetlere bakabilir ve dilediğiniz anahtar kelimeyi kullanarak arama yapabilirsiniz.
snapbird.org İster kendi hesabınız isterseniz de başka bir kullanıcının hesabına ilişkin geriye dönük tweetlere bakabilir ve dilediğiniz anahtar kelimeyi kullanarak arama yapabilirsiniz.
agoodmovietowatch.com

                                    
                                    
                                    
                                    Film seçme konusunda kararsız olanlar için bir hayli faydalı bir site. Rastgele, en iyi filmler ve son filmler şeklinde 3 butondan oluşan bu site, tıkladığınız butona göre size en iyi tavsiyeleri veriyor.
agoodmovietowatch.com Film seçme konusunda kararsız olanlar için bir hayli faydalı bir site. Rastgele, en iyi filmler ve son filmler şeklinde 3 butondan oluşan bu site, tıkladığınız butona göre size en iyi tavsiyeleri veriyor.
kitapmetre.com

                                    
                                    
                                    
                                    Kitap Kurtları için en değerli sitelerden bir tanesi. Aradığınız kitabı yazın, sayfa sayısından fiyatına ve nereden temin edebileceğinize kadar birçok bilgiye anında ulaşın.
kitapmetre.com Kitap Kurtları için en değerli sitelerden bir tanesi. Aradığınız kitabı yazın, sayfa sayısından fiyatına ve nereden temin edebileceğinize kadar birçok bilgiye anında ulaşın.
playback.fm

                                    
                                    
                                    
                                    Doğduğunuz gün, hangi filmin gişe rekorları kırdığını merak ediyor musunuz? Doğum tarihinizi yazın ve o gün hangi filmin ilk sırada olduğunu öğrenin hem de fragmanı ile birlikte...
playback.fm Doğduğunuz gün, hangi filmin gişe rekorları kırdığını merak ediyor musunuz? Doğum tarihinizi yazın ve o gün hangi filmin ilk sırada olduğunu öğrenin hem de fragmanı ile birlikte...
whosampled.com

                                    
                                    
                                    
                                    Bazen dinlediğiniz bir şarkı çok tanıdık gelir ancak bir türlü hatırlayamazsınız. Bu site, benzer müzikal özellikler taşıyan şarkıları indexliyor. Kimin, kimden esinlendiğini ve hangi sanatçının daha orijinal olduğunu merak ediyorsanız doğru adrestesiniz.
whosampled.com Bazen dinlediğiniz bir şarkı çok tanıdık gelir ancak bir türlü hatırlayamazsınız. Bu site, benzer müzikal özellikler taşıyan şarkıları indexliyor. Kimin, kimden esinlendiğini ve hangi sanatçının daha orijinal olduğunu merak ediyorsanız doğru adrestesiniz.
twofoods.com

                                    
                                    
                                    
                                    Diyet yapan hanımların dikkatine, kalori makinesi ayağınıza geldi… Yemekten önce iki şık arasında kaldıysanız ve hangisinin daha sağlıklı olduğunu merak ediyorsanız bu siteyi sık kullanılanlara ekleyin.
twofoods.com Diyet yapan hanımların dikkatine, kalori makinesi ayağınıza geldi… Yemekten önce iki şık arasında kaldıysanız ve hangisinin daha sağlıklı olduğunu merak ediyorsanız bu siteyi sık kullanılanlara ekleyin.
tiii.me

                                    
                                    
                                    
                                    Sıkı takipçisi olduğunuz dizileri izlerken toplamda ne kadar zaman harcadığınızı merak ettiniz mi? O zaman bu site tam sizin istediğiniz verileri sunacaktır...
tiii.me Sıkı takipçisi olduğunuz dizileri izlerken toplamda ne kadar zaman harcadığınızı merak ettiniz mi? O zaman bu site tam sizin istediğiniz verileri sunacaktır...
tr.forvo.com

                                    
                                    
                                    
                                    Herhangi bir dilde telaffuzunu bilmediğiniz kelimeleri burada kolayca öğrenebilirsiniz. Artık 'kongracileyşıns' ile yüzleşebilirsiniz.
tr.forvo.com Herhangi bir dilde telaffuzunu bilmediğiniz kelimeleri burada kolayca öğrenebilirsiniz. Artık 'kongracileyşıns' ile yüzleşebilirsiniz.
wornontv.net

                                    
                                    
                                    
                                    Televizyonda gördüğünüz oyuncuların filmlerde ya da dizilerde giydiği kıyafetlerin arşivlendiği bir site. Kıyafetlerin fiyatlarına ve satın alınabileceği mağazalara da yine bu siteden kolayca ulaşabilirsiniz.
wornontv.net Televizyonda gördüğünüz oyuncuların filmlerde ya da dizilerde giydiği kıyafetlerin arşivlendiği bir site. Kıyafetlerin fiyatlarına ve satın alınabileceği mağazalara da yine bu siteden kolayca ulaşabilirsiniz.
thebasetrip.com

                                    
                                    
                                    
                                    Seyahat etmeyi sevenler için tam bir başucu sitesi. İsminden de anlaşılacağı üzere gitmek istediğiniz ülke hakkında oldukça temel ancak hayati bilgiler sunuyor.
thebasetrip.com Seyahat etmeyi sevenler için tam bir başucu sitesi. İsminden de anlaşılacağı üzere gitmek istediğiniz ülke hakkında oldukça temel ancak hayati bilgiler sunuyor.
haveibeenpwned.com

                                    
                                    
                                    
                                    Herhangi bir hesabınızın hacklenip hacklenmediğini saniyeler içerisinde öğrenebilirsiniz.
haveibeenpwned.com Herhangi bir hesabınızın hacklenip hacklenmediğini saniyeler içerisinde öğrenebilirsiniz.
app.prntscr.com

                                    
                                    
                                    
                                    Ekran görüntüsü almanın en kolay yolu olan Lightshot sayesinde PrtSc tuşuna basarak istediğiniz boyutta ekran görüntü alıp anında kaydedebilirsiniz.
app.prntscr.com Ekran görüntüsü almanın en kolay yolu olan Lightshot sayesinde PrtSc tuşuna basarak istediğiniz boyutta ekran görüntü alıp anında kaydedebilirsiniz.
thistothat.com

                                    
                                    
                                    
                                    Günlük hayatımızda işlerimizi kolaylaştıracak siteler arasında en spesifiği burası olabilir. Bu sitede birbirine yapıştırmak istediğimiz nesneler için hangi yapıştırıcıyı kullanmamız gerektiği tavsiye ediliyor. Neyi, nereye yapıştıracağınızı seçiyorsunuz ve size uygun yapıştırıcıyı söylüyor.
thistothat.com Günlük hayatımızda işlerimizi kolaylaştıracak siteler arasında en spesifiği burası olabilir. Bu sitede birbirine yapıştırmak istediğimiz nesneler için hangi yapıştırıcıyı kullanmamız gerektiği tavsiye ediliyor. Neyi, nereye yapıştıracağınızı seçiyorsunuz ve size uygun yapıştırıcıyı söylüyor.
wordmark.it

                                    
                                    
                                    
                                    Yazı tiplerinin tasarımlarını akılda tutmak zor, tek tek denemek ise zaman kaybı. Bu sitede tüm yazı tiplerini tek bir sayfada görüp anında karar verebilirsiniz.
wordmark.it Yazı tiplerinin tasarımlarını akılda tutmak zor, tek tek denemek ise zaman kaybı. Bu sitede tüm yazı tiplerini tek bir sayfada görüp anında karar verebilirsiniz.
ninite.com

                                    
                                    
                                    
                                    Bilgisayarınıza format attıktan sonra tüm programları tek tek arayıp indirmenize gerek yok. Bu sitede yapacağınız birkaç basit işaretleme ile ihtiyacınız olan bütün programları tek seferde indirebilirsiniz.
ninite.com Bilgisayarınıza format attıktan sonra tüm programları tek tek arayıp indirmenize gerek yok. Bu sitede yapacağınız birkaç basit işaretleme ile ihtiyacınız olan bütün programları tek seferde indirebilirsiniz.
BONUS: terkokuyorsun.com

                                    
                                    
                                    
                                    Listemizi eğlenceli bir oluşum bile sonlandıralım. Ter kokan arkadaşlarınıza çözüm bulmanız için harika bir fikir. Ter koktuğunu söyleyemediğiniz arkadaşınızın mail adresinizi giriyorsunuz, site üzerinden kimliğiniz açığa çıkmadan arkadaşınıza mail gidiyor.
BONUS: terkokuyorsun.com Listemizi eğlenceli bir oluşum bile sonlandıralım. Ter kokan arkadaşlarınıza çözüm bulmanız için harika bir fikir. Ter koktuğunu söyleyemediğiniz arkadaşınızın mail adresinizi giriyorsunuz, site üzerinden kimliğiniz açığa çıkmadan arkadaşınıza mail gidiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >