Meghan Markle yazar olmaya hazırlanıyor

Meghan Markle, Prens Harry ile  evlendikten sonra 'Düşes' unvanı aldı.
Meghan Markle, Prens Harry ile evlendikten sonra 'Düşes' unvanı aldı.

Meghan Markle, Prens Harry ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakarak Amerika'dan ayrıldı.

Resmi törenler ve yardım çalışmalarında halkın karşısına çıkan Meghan'ın yazar olmak adına girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Bir moda dergisinde editörlük görevini üstlenip yazılar yazmaya hazırlanan Markle'ın, bu kararı İngiliz basınında, 'Kraliyet ailesine uygun olmayan düşük profilli bir duruş' olarak yer aldı.

Meghan Markle, Prens Harry ile evlendikten sonra İngiliz Kraliyet ailesine dahil oldu. Oyunculuğu bıraktıktan sonra kraliyetin resmi davetlerine katılan Düşes'in yazarlık adına girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Editör oluyor

Meghan Markle Vogue editörü Anna Wintour ile düzenli yazarlık konusunda anlaştı. Sussex düşesi Meghan Markle'ın ünlü moda dergisi Vogue'da yazmak için görüşmeler gerçekleştirdiği bildirildi. Daily Mail'de yer alan haberde, Markle'ı ABD ve İngiltere yayınlarında düzenli olarak kendi hayır işleriyle ilgili yazı yazmak için Ama Clooney'in cesaretlendirdiği belirtildi.

Meghan Markle / Sussex Düşesi
Meghan Markle / Sussex Düşesi

'Düşük bir profil çiziyor'

Vogue editörü Anna Wintour'la görüşmeler yaptığı kaydedilen Markle'ın Prens Archie'yi doğurduktan sonra bir Kraliyet mensubu olarak düşük profil çizdiği ve Vogue yazıları sayesinde tekrar gündeme geldiği iddiası haberde yer aldı.

Kural tanımayan 'Düşes'

Amerikalı oyuncu Meghan Markle, geçen hafta Wimbledon Tenis Turnuvası’nda yakın arkadaşı Serena Williams'ın maçında protokol krizine yol açtı.

Maçı izlemeye ABD’deki Northwestern Üniversitesi’nden iki eski arkadaşıyla birlikte giden 37 yaşındaki Düşes, kıyafeti nedeniyle görevlilere zor anlar yaşattı. Markle, arkadaşlarıyla özel protokol bölümünde oturdu. Kıyafetinin uygun olmamasına rağmen kurallara uymayan Düşes tepki çekti.

Meghan Markle ve arkadaşları bir tenis maçında görüntülendi
Meghan Markle ve arkadaşları bir tenis maçında görüntülendi

Ünlü İngiliz gazeteci Piers Morgan, Markle’a Twitter üzerinden tepki göstererek, “Wimbledon’da özel muamele mi? Bu çok saçma. Bu ikiyüzlülük ve onlar özel insanlar değil, Sussex Dükü ve Düşesi. Özel olmak istiyorsan Amerika’ya geri dön ve özel yaşa” diyerek tepki gösterdi.

Yaptığı harcamalar eleştiriliyor

İngiliz Kraliyet ailesinin üyeleri Meghan Markle ve Prens Harry, evleri için harcadıkları milyon dolarlık paralarla İngiliz basınında yer almaya başladı.

Yeni evlerine tadilat yaptıran çiftin oğulları Archie için 3,5 milyon TL ses yalıtımı yaptırdığı haberleri İngilizleri kızdırdı.Tüm bu yapılan harcamaların halka vergi yükü olarak dönmesi monarşi karşıtlarını isyan ettirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >