Meghan Markle'ın Hindistan ziyaretinin fotoğrafları yayınlandı

Meghan Markle, nisan ayının son haftası doğum yapacak.
Meghan Markle, nisan ayının son haftası doğum yapacak.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle'ın yardımsever olduğu herkes tarafından biliniyor. Meghan özellikle kız çocuklarına gösterdiği ilgi ile gündeme geliyor. Prens Harry ile evlenmeden önce Hindistan'a giden ve oradaki kız çocukları ile buluşan Markle'ın fotoğrafları yayınlandı.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle şu sıralar 9 aylık hamile. Prens Harry ile evlendikten sonra gündemden düşmeyen Meghan, ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Bebeğinin cinsiyetine dair birçok söylem bulunan Düşes'in bunların dışında evlenmeden önce yaptığı geziden görüntüler ortaya çıktı.

Çocuklarla buluşmuş

Meghan Markle'ın2017 yılında Hindistan'da geçirdiği haftanın yeni görüntüleri yayınlandı. Meghan yaptığı konuşmalarda genç kızların eğitim hakkının güçlendirilmesi gerektiğini anlatıyor. Markle, kameraya konuşurken, ''Bulduğumuz şey, bu okula kayıt yaptırmanın, tuvaletler inşa edildikten sonra üç kez artmış olmasıydı; böylece kızlar okulda temiz hijyen ve banyo olanaklarına erişebildi'' dedi.

Meghan Markle, Hindistan seyahatinden.
Meghan Markle, Hindistan seyahatinden.

'Eğitimi desteklemeliyiz'

Meghan Markle devam eden konuşmasında;

''Şunu söylüyorum,zorlamalıyız, bu konun üzerinde etkili politika yapmayı harekete geçirmeliyiz, kız çocuklarının eğitimini sıfırdan başlatan örgütleri desteklemeliyiz ve kendi evlerimizde, onları desteklemeliyiz'' dedi.

Meghan Markle, 2017 yılında Hindistan'a gitti.
Meghan Markle, 2017 yılında Hindistan'a gitti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >