Profesör'den tepki çeken açıklama: ''Elon Musk'ın adını hiç duymadım''

Celal Şengör
Celal Şengör

Gazate Habertürk YouTube kanalına röportaj veren Profesör Dr. Celal Şengör, elektrikli otomobil ve uzay alanında büyük bir başarı elde eden Elon Musk'ı tanımadığını söyleyerek tepkilerin hedefi oldu.

Elektrikli otomobil, uzay çalışmaları, enerji panelleri gibi daha birçok alanda çalışmalar yapan şirketlerin başındaki Elon Musk’ı tanımadığını söyleyen Celal Şengör’ün bu açıklaması tepkiyle karşılandı.

Kim bu adam?

Bir takipçiden gelen ‘’Son zamanların biraz magazinsel bir ismi olsa da Elon Musk ve projeleri hakkında ne düşüyorsunuz?’’ sorusu üzerine tartışma oluşturan bir cevap verdi. Şengör bu soruyu söyle cevapladı: Hiçbir şey, ben bu adamın adını sizden duyuyorum. Kim bu? Ne yapmıştır ne etmiştir hiç haberim yok. Kim bu adam yav? Bilmiyorum, ilgilenmiyorum. Gazete okumam televizyon seyretmem. Bu adamı başka türlü bilme imkanım yok. Hakikaten hiç duymadım.

Takipçilerden bazıları Elon Musk gibi müthiş bir insanı nasıl tanımazsın diye eleştirirken bazısı da kim olduğuna yönelik açıklayıcı cümleler kurmayı tercih etti.

İşte sosyal medyadan Celal Şengör'in bu açıklamasına gelen tepkiler...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >