Resimli, anlamlı ve farklı Kurban Bayramı mesajlarını WhatsApp ile gönderin

Kurban Bayramı 2018
Kurban Bayramı 2018

Kurban bayramında sevdiklerinize WhatsApp ile gönderebileceğiniz en anlamlı ve farklı Kurban Bayramı mesajlarını sizler için derledik. Hazırladığımız resimli bayram mesajlarını telefonunuza indirin ve WhatsApp ile gönderin! Kurban bayramını mesajınız bu yıl daha farklı ve anlamlı olsun!

Bayramlar insanların birlik ve beraberlik içerisinde oldukları önemli günlerdir. Kurban bayramında insanlar birbirlerini ziyaret eder ve bayramlaşırlar.

Ancak mesafeler nedeniyle bu ziyaretlerin gerçekleşemediği durumlarda WhatsApp gibi programlar veya sosyal medya siteleri ile insanlar sevdiklerine iyi dileklerini iletiyorlar.

Sevdiklerinize Kurban Bayramı mesajlarını gönderin!

En farklı ve anlamlı Kurban Bayramı mesajlarını WhatsApp ve diğer sosyal medya siteleri üzerinden paylaşabilmeniz için derledik.

Resimli Kurban bayramı mesajlarını telefonunuza indirerek WhatsApp'tan sevdiklerinize gönderin Kurban Bayramı mesajlarınız bu yıl farklı ve anlamlı olsun.

En anlamlı ve en farklı Kurban Bayramı mesajları

* Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin

Sitemizdeki resimli, anlamlı ve farklı Kurban Bayramı mesajlarını telefonunuza indirin ve WhatsApp ile gönderin.

* Bugünler berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.

* Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

* Müslüman coğrafyasında akan kan ve gözyaşının durmasını ve bütün din kardeşlerimizin bayram sevincini yaşayabilmelerini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

* Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

* Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah”a. Erişelim birlikte nice bayramlara.Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

* Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle…

* Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun…

* Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun...

* Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

* Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

* Bayramın ülkemize, milletimize, İslam dünyasına, insanlığa ve tüm gönüllere huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.

* Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, bu çok özel günlerin içinize inşirah getirmesini temenni ediyorum...

* Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah’ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm MüsIümanlara Kurban Bayramı’nız mübarek olsun canım dostlarıma.

* Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

* Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın NurLanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım..

* Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

* Kainatın yaratıcısı ve aIemIerin Rabbi yüce AIIah’a sonsuz şükürIer oIsun Kurban Bayramı bereketiyIe, boIIuğuyIa geIsin, tüm insanIık için hayırIara vesiIe oIsun. Bayramınız kutIu olsun

* Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

* Hanelerimize, yeni doğmuş bir bebek gibi tertemiz gelen Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, bu mübarek günlerin evinize huzur getirmesini diliyorum.

* Adaletin terazisi, Varlığın Yaratıcısı, merhametin tek göstergesi Olan Yüce Yaratan ALLAH Hayırlı Dualarda Bulunan Müminlerinin Dualarını Kabul Eder, Bu hayırlı bayramda Dualarımız Yüce ALLAH a Mübarek Ramazan Bayramınız Hayırlara Vesile Olur inşallah.

* Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

* Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.

* Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar...

* Bu değerli Kurban Bayramı.nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin...

* Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, bu çok özel günlerin içinize inşirah getirmesini temenni ediyorum.

* Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

* En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

*Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum… İyi bayramlar!

* Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...

*Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

Kurban bayramında yapılacak en faziletli iş nedir?

Hz. Aişe’den rivayet edildiğine göre Peygamberimiz [aleyhissalatü vesselam] şöyle buyurur:

“Kurban bayramı günü Âdemoğlunun yapacağı en faziletli iş, kurban kesmektir. Şüphesiz o kurban kıyamet gününde, boynuzları, kılları, çatal tırnaklarıyla (sevap olarak) gelecektir. O kurban, daha kanı yere düşmeden önce, Allah katında (makbul bir davranış olarak sevap defterine) kaydedilir. Bu yüzden nefislerinizi onunla temiz hale getirin” (Tirmizi, Edâhî, 2).

Efendimiz [aleyhissalatü vesselam] bir hadislerinde şöyle buyurur: “Kurban kesen kişi, hayvanın her bir tüyü için sevap kazanır” (Tirmizî, Edâhî 1; İbni Mâce, Edâhî 3).

Hasan bin Ali (r.a.) Peygamberimiz [aleyhissalatü vesselam]’ın şöyle buyurduğunu rivayet eder:

“Kim ki gönül hoşnutluğuyla ve kestiği kurbanın sevabını Allah’tan umarak kurban keserse, bu onun için Cehennem ateşine karşı perde olur” (Timizi, Kıyame, 50)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >