Şenol Güneş yayıncı kuruluşa patladı

Şenol Güneş yayıncı kuruluşa patladı​
Şenol Güneş yayıncı kuruluşa patladı​

Beşiktaş'ın Sivasspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olmasının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Şenol Güneş, yayına geç alınmasına ve yorumcu Tümer Metin'e sitem etti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa konuşan tecrübeli teknik adam bekletilmesine sitem ederken, beIN Sports yorumcusu Tümer Metin'e sert çıkıştı. Şenol Güneş'in demeçleri sonrasında ise Tümer Metin de cevap verdi.

Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları;

  • "Biz buraya gelmek mecburiyetindeyiz. Geldiğimiz halde bekledim, arkadaş da bir şeyler konuşuyor. Bilgi sahibi olsun, ona göre konuşsun. Bize saygısızlık yapma hakları yok. Biz kazanmak için sahaya çıktık. İlk dakikadan itibaren oyun üstünlüğümüz vardı, vuruş tekniği olarak zayıf kaldık. Yediğimiz gole bakarsan, ondan çok daha barizlerini biz yakaladık, ama atamadık. Gol atabilirdik, pozisyonlarımız vardı, rakip seken bir topta vurdu ve golü attı. Futbolda bu da var. Oyuncuların niyetinden şüphem yok, ama 2 tane gole bakarsan, bizim gibi üst düzey takımın yememesi gereken goller"

Tümer Metin hakkında açıklamaları;

  • "Ben hiçbir takıma niye savunma yapıyorsun demedim. Sadece savunma yapan takımlara, süre geçirmesini eleştirdim, Oynanan oyunda durgunluk varsa, zaman geçiriyorsa, onu söylerim. Onu söylememden arkadaşlar niye rahatsız oluyor, anlamadım. Söylemediğim bir şey yüzünden beni eleştirmesinler"

Tümer Metin'in Şenol Güneş'e cevabı;

  • "Şenol Güneş bizim söylediğimiz üzerinden serzeniş yapabilirsin. Teknik taktik üzerinden ben de eleştiri yapabilirim. Saygıyı aşmadığımız sürece bunlar normal. Bu stüdyoda bizim seni beklediğimiz süre, bizim seni beklettiğimiz süreden çok daha fazladır. Orası bir gerçek."

👀 #ŞenolGüneşİstifa etiketi Türkiye'de TT oldu.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >