Yeni bir şikayet daha: Samsung Galaxy S8 hoparlöründe ses kendiliğinden kısılıyor

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ kullanıcıları bu kez de telefonların hoparlörlerinden şikayetçi. Zira birçok kullanıcı hoparlördeki sesin kendiliğinden azaldığını ifade ediyor.

Birçok Galaxy S8 ve Galaxy S8+ kullanıcısı, özellikle YouTube videolarını izledikleri sırada ses sıkıntısı yaşadığını vurguluyor. Bilhassa sesin kısılması şeklinde baş gösteren bu problem, bazı kullanıcılarda ise sesin tamamen gitmesine sebep oluyor. Konuyla alakalı gerekli mercilere başvuruları yapan kullanıcılar, Samsung'un ABD topluluk sayfasında da şikayetlerini dile getirmiş durumdalar.

Daha önce de birçok kullanıcı Galaxy S8'deki ekranın kırmızılaştığından ve telefonun kendiliğinden kapandığından şikayet etmişti.
Daha önce de birçok kullanıcı Galaxy S8'deki ekranın kırmızılaştığından ve telefonun kendiliğinden kapandığından şikayet etmişti.

Yapılan açıklamalarda sorunun yazılım kaynaklı olduğu ve güncelleme sayesinde çözülebileceği belirtilse de kullanıcılar bu problemlerin donanımsal olduğu üzerinde duruyor. Hatta bazı kullanıcılar kendilerine özel teknikler de geliştirmiş durumda. Keza ses kısıldığında ya da kesildiğinde hoparlöre sert bir şekilde dokunarak ses şiddetinin tekrardan yükselmesi sağlanabiliyor. Samsung'dan herhangi bir yazılım güncellemesi gelene kadar kullanıcıların bu durumla baş etmek zorunda olduğu ise diğer bir gerçek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >