10. gün iftar menüsü: Patlıcanları közlüyoruz!

10. gün iftar menüsü
10. gün iftar menüsü

İftara ne yapsam? Diye kara kara düşünenlerin imdadına yetişmek için biz geldik! Bugün ramazan yemekleri, iftar menüsü, iftar yemekleri gibi başlıkları aratmanıza gerek dahi kalmadan iftar menünüz karşınızda... 10.gün iftar menüsünün yıldızı: Patlıcan!

İÇİNDEKİLER

Kadınbudu köfte tarifi

En sevilen köfte tariflerinden biri olan kadınbudu köfte için kolları sıvama vakti! Tüm pilav ve makarna tariflerine çok yakışan kadınbudu köfte 10.gün iftar menüsünün yıldızı...

İncikli pate nasıl yapılır?

Bayat ekmeklerinizi veya pideyle yapabileceğiniz enfes bir tarifle iftar sofralarınızda dünden kalanları değerlendirmeye ne dersiniz?

Közlenmiş patlıcanlı salata tarifi

'Patlıcanın her halini severim ama közlenmiş patlıcan bir başkadır Lokmacım' diyenleri şöyle alalım! Adı her ne kadar salata tarifi olsa da oldukça doyurucu bir meze olan közlenmiş patlıcanlı salata bizim için 10.gün iftar menüsünün yıldızı...

Pancarlı salata nasıl yapılır?

Közlenmiş patlıcanlı salata bir salatadan ziyade doyurucu bir meze görevi gördüğü için pancarlı salata tarifi ile iftar sofralarının olmazsa olmazlarından biri için sizleri mutfağa alalım!

Çift çilekli muhallebi tarifi

Ramazan tatlıları söz konusu oldu mu aklına ilk önce sütlü tatlı tarifleri gelenleri şöyle alalım. Çift çilekli muhallebi tarifi ile 10.gün menüsünün tatlı tarifi de hazır.