12. gün iftar menüsü: Sofrada bahar var!

12. gün iftar menüsü
12. gün iftar menüsü

Bugün iftar sofralarında bahar var! Bahar sebze meyvelerinden oluşturduğumuz bu iftar menümüzle hem sağlıklı hem lezzetli yemeklerin yer aldığı mükellef bir sofra kurma vakti... Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri aramaktan yorulan, iftara ne yapsam? Sorusunun cevabını bulamayan herkes için bu ramazan Lokmacığınız sizlerle!

İÇİNDEKİLER

Enginar çorbası tarifi

Karaciğer dostu enginarın başrolünde olduğu alışılagelmişin dışında farklı bir çorba tarifine ne dersiniz? Enginar çorbası tarifi ile 12.gün iftar menüsünün çorbası hem farklı hem de lezzetli...

Yasemin pilavlı kuzu fırın

Pirinç pilavı yaparken hangi pirinç tercih edilmeli? Sorusunun cevabı farklı damak tatlarına göre değişse de bugünkü menümüzde kendine has koku ve aromasıyla tercihimiz yasemin pirincinden yana!

Etli bezelyeli enginar yemeği tarifi

Enginar severleri bolca enginar kullanarak mutlu ettiğimiz bu menümüzün yıldızı bizler için: Enginar dolmasının en lezzetli versiyonu etli bezelyeli enginar yemeği tarifinin ta kendisi.

Bahar salatası tarifi

'Sofrada bahar var!' menüsüne yakışır bir salata tarifi ile karşınızda Lokmacığınız... Hem leziz hem hafif bir salata tarifi ile midenizi yormayacak bahar salatası bu ramazan sofralarda sıklıkla tercih edilebilecek bir salata tarifi...

Tereyağında çilek sote tarifi

Ramazan için farklı tatlı tarifleri arayışınıza son verdirmenin vakti geldi de geçiyor... İftar sonrası mideleri daha fazla yormayacak, hafif meyveli bir tatlı tarifi ile ezberleri bozma vakti!