19.gün iftar menüsü: Tarhana çorbasına güncelleme

19. gün iftar menüsü
19. gün iftar menüsü

Ramazanın son günlere girdiğimiz şu günlerde 19.gün iftar menüsü ile Lokmacığınız sizleri yine yalnız bırakmadı. Ramazan boyu iftar yemekleri, ramazan tatlıları, iftara uygun çorbalar gibi yemekle ilgili tüm sorularınıza cevap olan Lokmacığınız bugünün iftar menüsüyle yine sizlerle...

İÇİNDEKİLER

Tulum peynirli tarhana çorbası tarifi

Klasik çorba tariflerinden vazgeçemeyenleri şöyle alalım... Bildiğimiz lezzetlerden şaşmamak mühim lakin minik bir değişiklik hiç de fena olmaz diyenler için tarhana çorbasına tulum peyniri katmanın vakti gelmiş olabilir.

Sebzeli tavuk sote nasıl yapılır?

Mutfağa ilk kez girenlerin de, yıllardır her yemeği kendisi yapanların da vazgeçemediği tavuk sote tarifini bu kez Lokmacığınızın tarifiyle denemeye hazır mısınız? Sebzeli tavuk sote tarifi ile klasikleri yeniden yorumlama vakti geldi!

Yeşil fasulyeli bulgur pilavı tarifi

Pirinç pilavı mı? Bulgur pilavı mı? Sorusunun cevabını tam olarak veremesek de bulgur pilavının en lezzetli halinin hangisi olduğu sorusunun cevabı bu tarifimizde gizli. İftar sofralarına çok yakışacağını düşündüğümüz yeşil fasulyeli bulgur pilavı tarifi ile sofralarda yenilik vakti!

Yoğurtlu mor lahana tarifi

Yoğurtlu salata tarifleri için sizleri şöyle alalım! Bir klasik olsa da, hala sofraların vazgeçilmezi olarak yıllardır sofralarımızda yerini kimseciklere kaptırmayan yoğurtlu mor lahana salatası için sizleri şöyle alalım.

Sarımsaklı ayran tarifi

Yemekte gazlı içecekler yerine geleneksel içecekler tercih eden herkesi can evinden vuracak o tarifle biz geldik... Klasik ayran tarifini tahtından edecek sarımsaklı ayran tarifimizle iftar sofralarını şenlendirme vakti!