2. Gün iftar menüsü: Klasikten devam diyenlere

2. gün iftar menüsü
2. gün iftar menüsü

"Lokmacım ben risk alamam." diyenler için klasik ama eksiksiz bir menü oluşturduk. Hem misafirlerinize rahatlıkla sunabileceğiniz hem de kendiniz için yapabileceğiniz oldukça pratik tarifler Ali nazik nasıl yapılır? Domatesli bulgur pilavı nasıl yapılır? Meyveli güllaç olur mu? Gelin tariflerimize hep birlikte göz atalım.

İÇİNDEKİLER

Mercimek çorbası

Herkesin mercimek çorbası yapış şekli farklıdır evet! Ancak Lokmacığınızın mercimek çorbasını yaptıktan sonra bir daha başka tariflere eliniz gitmeyecek!

Ali nazik

Özellikle Ramazan sofralarının en çok tercih edilen tariflerinden olan ali nazik Lokma'da sizlerle! Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Domatesli bulgur pilavı

Bulgur pilavını bir türlü tutturamayan üzgün takipçilerimiz için Lokma'dan tam ölçü bulgur pilavı! Domatesli hazırladığımız tarifimizi denemeyen kalmasın!

Mor soğanlı yeşil salata

Ali nazik ve bulgur pilavının yanına çok yakışacağını düşündüğümüz mor soğanlı yeşil salatayı 10 dakikada hazırlayabilirsiniz.

Frambuazlı güllaç

Bizim frambuazla yaptığımız sizin de en sevdiğiniz meyveyle hazırlayabileceğiniz tam ölçü güllaç tarifimiz sitemizde sizlerle!