21.gün iftar menüsü

​21.gün iftar menüsü
​21.gün iftar menüsü

Ramazanın son günlerine yavaş yavaş yaklaştığımız bu günlerde özenli bir iftar sofrası hazırlayalım dedik ve ortaya bu menüyü çıkardık. Misafirlerinizi kebapçıda gibi hissettirecek bu menümüzde domatesli kebaptan kadayıflı muhallebiye kadar birbirinden güzel lezzetler bekliyor. Hadi artık vakit kaybetmeden mutfağa geçelim ve tüm maharetlerimizi sergileyelim.

Sebze çorbası

Ramazan boyunca menülerimize farklı çorba tarifleri ekleyeceğimizi söylemiştik. Bu yüzden bugün de bir farklılık olsun diye sebze çorbası yapalım dedik. İçene şifa verecek olan bu çorba o kadar lezzetli ki kaşık kaşık yedirir bizden demesi.

Domatesli kebap

Şişlere bir domates bir köfte dizdiğimiz bu kebabın tadına baktığınız anda kendinizi kebapçıda hissetmeniz oldukça olası! Görüntüsüyle ve kokusuyla akşamı zor ettirecek bu yemeğin tarifi ise hemen burada!

Kebapçı usulü bulgur pilavı

Domates kebabı olur da kebapçı usulü bulgur pilavı olmadan olmaz dedik! Tereyağlı ve tane tane olan bu pilavı tıpkı bizim gibi kebapla birleştirerek sunarsanız tek bir tanenin kaldığına bile şahit olmazsanız.

Çilek şerbeti

Tezgahlara çilekler gelmeye başladıysa o zaman şerbet yapma vakti gelmiştir. İddia ediyoruz bir yudumla tüm günün susuzluğu gidecek!