26. gün iftar menüsü: Menüde hoşaf var

26. gün iftar menüsü
26. gün iftar menüsü

Yalnız ramazan ayında değil normal zamanlarda da yemeklerinin yanına asitli içecekler yerine geleneksel içecekler tercih edenler buraya! Çorbasından, hoşafına her şeyin düşünülmüş olduğu bu iftar menüsü ile bugün de Lokmacığınızın tarifleriyle mutfakların yolunu tutma vakti...

İÇİNDEKİLER

Sarımsaklı tarhana çorbası

"Tarhana çorbasının yeri ayrıdır Lokmacım ama klasik tariflerden de epey sıkıldık." diyenleri şöyle alalım... Sarımsaklı tarhana çorbası ile klasik tarhana çorbasına küçük bir dokunuş yapma vakti geldi!

Beğendili tavuk ızgara

Tavuk tarifleri söz konusu oldu mu ilk adresi Lokma olan herkesi şöyle alalım... Beğendili tavuk ızgara tarifi hem pratik hem de leziz bir ana yemeğe ne dersiniz?

Zeytinyağlı bamyalı pirinç pilavı

Pirinç pilavından vazgeçemeyen ama farklı lezzetlerin de peşinden gitmeyi seven herkese hitap edecek bir tarifle biz geldik... Zeytinyağlı bamyalı pirinç pilavı ile farklı fakat bir o kadar lezzetli bir pirinç pilavı tarifine ne dersiniz?

Orman meyveli karışık hoşaf

Geçmişten günümüze hala popülerliğini yitirmemiş hoşaf tariflerinden vazgeçemeyenleri şöyle alalım! Vişne hoşafı, çilek hoşafı, üzüm hoşafı gibi klasik hoşaf tariflerindense orman meyveli karışık hoşaf tarifine bir şans verme vakti gelmiş olabilir mi?