28.gün iftar menüsü

28.gün iftar menüsü
28.gün iftar menüsü

Ramazanın bitmesine son 1 gün kala ekip arkadaşlarımızdan Kadircan'ın menüsünde tanıdık ve son derece pratik lezzetler var. Çorba tarifleri söz konusu olduğunda aklımıza ilk düşenlerden biri olan mercimek çorbasından tutun da, ne yemek yapacağımızı bilemediğimiz günlerin yıldızı tavuk soteye kadar aradığınız tüm klasik tarifleri bulabileceğiniz bu menümüzün baş tacı ise bizler için: Petibörlü pasta.

İÇİNDEKİLER

Mercimek çorbası

'Ben çorbasız sofraya oturmam' diyenler buraya! Çorba tarifleri söz konusu olduğunda her daim ilk akla gelen mercimek çorbasının tam kıvamında ve en lezzetli tarifi işte karşınızda! 'Mercimek çorbası nasıl yapılır?' diye merak edenler, 'benim çorbamın kıvamı bir türlü tutmuyor' diyenler, bu tarif işte sizler için!

Tavuk sote

En iyisinin öğrenci evlerinde yapıldığı tavuk sote tarifimiz için sizleri şöyle alalım! Yemek yapmaya vaktimiz olmadığı günlerde, yorgun olduğumuzda, çok acıktığımızda... Kısacası her anımızın kurtarıcısı olarak asla şaşmayan lezzetiyle tavuk sote tüm zamanların yıldızı olabilir mi dersiniz?

Kekikli kremalı makarna

Kekik aromasını buram buram hissedebileceğiniz, tek başına dahi son derece doyurucu bir makarna tarifine kim hayır diyebilir ki? Her daim 'bir makarna koyalım da, yiyelim' diyenlerin favorisi olmaya aday kremalı kekikli makarna nasıl yapılır? Sorusunun en lezzetli cevabı Lokma'da sizleri bekliyor.

Mısırlı salata

Son derece pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz mısırlı salata tarifiyle et yemeklerinin yanına harika bir eşlikçi hazırlamaya var mısınız? Son dokunuşu mısırla yaptığımız mısırlı salata tarifimizle salatanız masadaki diğer tüm yemeklerin pabucunu dama atabilir, bizlerden söylemesi.

Petibör Pasta

Çocukluğumuzdan kalma bir lezzetle geçmişe leziz bir yolculuk yapmaya var mısınız? Kimimiz için hala diğer pasta tariflerinin yerini almayı başaramadığı petibör pasta ile bugün sofralarda nostalji zamanı!