3. gün iftar menüsü

​3. gün iftar menüsü
​3. gün iftar menüsü

Çok çabuk 3 günü geride bırakıp oruca alışsak da "bugün iftara ne yapsak?" sorusu Ramazan boyunca zihnimizi meşgul edecek. Her gün sanki misafir gelecekmiş gibi kurulan sofralardan biraz olsun uzaklaşmak isteyenler için harika bir menüyle geldik. Hem lezzetli hem de pratik bu menümüz sayesinde iftara 1 saat kala mutfağa girmeniz yeterli olacak.

Mercimek çorbası

Çorbaların yıldızı olan mercimek, hem pratik hem de herkesin sevdiği bir yiyecek. Ramazan boyunca her gün olsa her gün yiyeceğimiz mercimek çorbasının tam kıvamında nasıl yapıldığını merak edenleri böyle alalım.

Şefin tavası

Tek bir tabakta hem soslu tavuk hem makarna hem de salatanın yer aldığı bu yemek, iftara pratik tarif arayanlar için uygun. Tıpkı dışarıda yediğimiz şefin tabakları gibi lezzetli olan bu tarifimiz, iftara yemek yapmaya üşendiğiniz zamanlarda kurtarıcınız olacak.

Limonata

Çocukluğunuzda anneanne evine gidince bardak bardak içtiğiniz o limonatanın tadını unutamayanlar buraya. Gün boyu yaşadığınız susuzluğu giderecek ve ferahlatacak limonatanın nasıl yapıldığı ise Lokma'da!