6. Gün iftar menüsü: günün yıldızı yayla çorbası

6. gün iftar menüsü
6. gün iftar menüsü

Ramazanın ilk haftası geride kaldı. Zorlanmalar git gide azaldı, iyiden iyiye oruca alışıldı. Ama iftarda ne yapsam? Ramazan yemekleri, ramazan menüsü, ramazan tarifleri gibi başlıklar internette hala en çok arananlar arasında. Ramazan ayı boyunca her gün, günün menüsünü paylaşarak sizleri bu dertten kurtaran Lokmacığınız ise bugün de 6.gün iftar menüsü ile sizlerle!

İÇİNDEKİLER

Kemik suyuna yayla çorbası nasıl yapılır?

Günün yıldızı yayla çorbası... Tabii küçük bir değişiklikle. Yayla çorbasını bu defa kemik suyuna yapmaya var mısınız? 6. gün iftar menüsünün yıldızı: Kemik suyuna yayla çorbası.

Bezelyeli biberiyeli et yemeği tarifi

Bizce şüphesiz ki ramazan boyunca en zor şey ana yemek tarifi bulmak. Tabii Lokma okurları ve takipçileri için bu bir dert mi? Kesinlikle hayır. Bezelyeli biberiyeli et yemeği tarifi ile günün menüsünün ana yemeği belli.

Semizotu zerdeçallı firik pilavı tarifi

İftar sofralarına yakışacak farklı bir pilav tarifi arayanlar buraya! Semizotu zerdeçallı firik pilavı tarifi ile 6. gün iftar menüsüne yakışacak o pilav tarifi Lokmacığınızdan!

Rokalı mor lahana salatası nasıl yapılır?

Klasik salata tarifleri bu ramazan rafa kalkacak. Mor lahananın en güzel versiyonu için sizleri şöyle alalım. Rokalı mor lahana salatası ile basit ama farklı bir salata tarifine merhaba deyin!

Kolay ayva tatlısı tarifi

Klasik ayva tatlısı tarifinin en leziz ve en pratik hali için adres belli. Ramazan tatlılarının en sevilenlerinden biri olan ayva tatlısı bu sene de sofraların baştacı!