Bayramda aldığımız kalorileri bu detoks sularıyla yakıyoruz!

​Bayramda aldığımız kalorileri bu detoks sularıyla yakıyoruz!
​Bayramda aldığımız kalorileri bu detoks sularıyla yakıyoruz!

"Bayramda gittiğimiz her evde tatlılar, sarmalar ve börekler ikram edilince kıramayıp yedik tabi. Ama bayram bitiyor yaz geliyor bu hafta aldığımız bütün kiloları vermemiz gerek!" diye düşünmeye başladığınızın farkındayım. Bu yüzden bayramda aldığınız tüm kalorileri hızla yakmanızı sağlarken aynı zamanda lezzete de doyacağınız harika detoks sularıyla geldim. Hadi gelin lezzetli yağ yaktıran detoks suları neler bakalım.

Kırmızı detoks

Tam bir karaciğer dostu olan kırmızı detoks içeceğimizde havuç, pancar, kırmızı elma, greyrurt ve zencefil yer alıyor. Sadece detoks yapmak için değil, bayram ziyaretlerinde şifayı kapanlar için de harika bir bağışıklık güçlendirici içecek.

Yeşil detoks

Detoks denildiğinde hepinizin gözünde yeşil bir içecek canlandığını biliyoruz. İşte gözünüzde canlanan bu yeşil içecek enerjinizi geri verecek, ferahlık sunacak ve bayramda aldığınız kalorileri kolayca yakacaksınız.

Sarı detoks

Metabolizmanızı hızlandırarak bayramda yediğiniz tüm tatlıları telafi etmenize yardımcı olacak o içecek sarı detoks! Kan basıncını düzenleme özelliğine de sahip olan bu detoks içeceğini bir kere içince her gün içmek isteyeceksiniz.

Mor detoks

Başta rengine sonra tadına hayran kalacağınız mor detoks, kolayca yağ yakmanıza yardımcı olacak. Tek marifeti yağ yakma olmayan bu içeceğin bağışıklık güçlendirmeden enerji vermeye kadar birçok faydası bulunuyor.

Gün boyu detoks suyu

"Yağ yaksın, göbeğimi eritsin aynı zamanda çok da uğraştırmasın." diyenlere bir önerimiz var, gün boyu detoks suyu. Gün boyu içebileceğiniz hazırlaması kolay olan bu tarif, su içmekte zorlanıyorsanız eğer çok yardımcı olacak.