Birbirinden nefis şeftalili tarifler

Birbirinden nefis şeftalili tarifler
Birbirinden nefis şeftalili tarifler

Yazın en sevilen meyvelerinden biri olan şeftali ile vedalaşma vakti geldi çattı. Tezgahlarda son kalan şeftaliler ile birbirinden nefis şeftalili tarifler son kez yapılırken şeftalili tarifler serinize bir de Lokmacığınızın leziz mi leziz şeftalili tariflerini eklemeye ne dersiniz? Yazın tadına varabileceğiniz bu enfes tariflerimizden damak tadınıza en uygun olanı seçin ve mutfağın yolunu tutun.

İÇİNDEKİLER
Tüm yaz tatlı tarifleri ve içecek tarifleri dendiği vakit başrolü kimseciklere kaptırmayan şeftali yavaş yavaş bizlere veda ederken birbirinden nefis şeftalili tarifler bir araya gelerek sizler için eşsiz bir lezzet şöleni hazırladı ve sizlere yalnızca aralarından birini seçip, harekete geçmesi kaldı.

Yazın şeftalili soğuk çay, şeftali reçeli, şeftalili tatlılar, şeftalili içecekler derken birçok tarifte şeftali karşımıza çıksa da Lokmacığınızın birbirinden nefis şeftalili tarifler serisindeki bu enfes şeftalili tariflere daha önce rastlamadığınıza eminiz...

Şeftalili milföylü tart tarifi

Lokma mutfağında şeftalili tart ve turta dendiği vakit akan sular durur... Çünkü tart tarifleri konusundaki maharetimiz şeftali ile buluştuğunda ortaya çıkan lezzetler aklınızı bir nebze başınızdan alabilir. Tatlı tarifleri arasında en sevilen tariflerden biri olan tart tarifini bir de Lokma farkıyla deneyin.

Şeftalili irmik tatlısı nasıl yapılır?

En sevilen ve en hafif tatlılardan biri olan irmik tatlısını şeftali ile buluşturduk, ortaya çıkan bu lezzet şöleninden sizlere de birer çatal ikram etmeye geldik... Tarifi bizden, yapması sizden şeftalili irmik tatlısı tarifimiz için mutfağın yolunu tutma vakti geldi.

Şeftalili dondurmalı irmik helvası tarifi

İrmik ve şeftali buluşmuşken bu nefis ikiliyi hiç ayırmadan yeni bir tarifte daha bir araya getirelim dedik ve enfes bir helva tarifi ile beğenilerinize sunduk. Şeftalili dondurmalı irmik helvası tarifi ile Lokma'da sizleri bekliyoruz.

Kayısı ve şeftalili crumble nasıl yapılır?

En sevilen İngiliz tatlılarından biri olan crumble bu kez şeftali ve kayısı sahnede... Şeftalinin en yakın dostu kayısı ile enfes bir iş birliği yaptığı bu nefis tatlı tarifi şeftalili tarifler serimizin en leziz tarifi olarak gönlümüzde ve listemizde yerini aldı.

Şeftalili pasta tarifi

Pasta tarifleri söz konusu olduğunda güvenilir adreslerden şaşmamak en doğrusu olabilir mi? İşte o güvenilir adresten sizlere sesleniyoruz. Şeftalili pasta tarifimizi taçlandırdığımız çiçeklerle görüntüsüne, tam ölçülü tarifimiz ile de lezzetine kefiliz.

Şeftali ve kayısılı kurabiye nasıl yapılır?

Şeftali ve kayısı bu kez enfes bir kurabiye tarifi için buluştu; ortaya beş çaylarınızın vazgeçilmezi olacak yepyeni bir kurabiye tarifi çıktı. Çay saatlerinizin gözdesi, keyifli kaçamakların yeni favorisi olacak bu tarifimizi tarif defterlerinizin baş köşesine kaydetmeyi unutmayın.

Şeftali reçeli tarifi

Reçel tarifleri kahvaltı sofralarının olmazsa olmazı olarak her daim bizlerle. Peki ya en sevilen reçel tarifi? Bu sorunun cevabı Lokmacığınızın gönlünde; şeftali reçelinin ta kendisi.

Yaz sıcaklarında serinlemenin enfes mi enfes bir yolu var... Ne mi? Tabii ki de dondurma. Yaz meyvelerinin taçlandırdığı enfes dondurma tariflerine bir yenisini daha ekledik ve şeftalili tarifler serimizin en ferah tarifini beğenilerinize sunduk.

Ballı şeftali salatası nasıl yapılır?

Salata tarifleri güncellemesi... Lokma mutfağında yaz aylarının en favori salata tarifini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Balın ve şeftalinin buluşmasıyla ortaya çıkan bu enfes tarife ne dersiniz?