Dünyanın en garip burgerlerini sizler için derledik!

Garip burgerler
Garip burgerler

Lokmacığınız bugün donut burgerden spagetti burgerlere, dünyanın en pahalı burgerinden kırmızı burgere kadar dünyanın en ilginç burgerlerini araştırdı ve sizleri şaşırtmaya geldi. Hadi siz de bu burgerleri inceleyin ve aralarından hangisini denemek istersiniz yorumlara yazın!

Glamburger

Sunum önemli diyerek dünyanın en pahalı burgeri ile başlıyoruz. Altın varak kaplı bu burgerleri gerçekten sipariş eden var mı diye sorguluyoruz. Londra'daki Honky Tonk restoranı, Kanada ıstakozu, İran safranı, Kobe Wagyu bifteği, Yeni Zelanda geyik eti ve havyarıyla dünyanın en pahalı burgerlerinden birini yaptı ve fiyatını ise 1.100 £ olarak belirledi.

Spagetti burger

"Hem spagetti sevenleri hem de burger sevenleri mutlu edecek tek yiyecek hangisi?" diye sorsanız vereceğimiz tek cevap "spagetti burger" olurdu. Biz denemedik, aranızda deneyen varsa tadını bizlere de anlatsın!

Donut burger

"Lokmacım olur mu öyle şey?" dediğinizi duyar gibiyiz. Evet bizce de biraz farklı bir kombinasyon ama donut burger ABD'de tüketilen bir yiyecek. Yemekten sonra tatlı yeme derdine son vermek isteyenler afiyetle tüketebilirler.

Red chicken burger

"Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun!" diyenlere özel burger çıkarmışlar! Kırmızı ekmeği kesinlikle gıda boyası değil yanlış anlaşılmasın. Ekmeğe bu rengi veren şey 'domates tozu!'

Hamdog

Hamburger mi hotdog mu? Aslında her ikisi de! İkisini de çok sevenler için harika bir atıştırmalık olduğunu düşünüyoruz. Karşılaşsak biz yeriz! Peki siz yer misiniz?

Dondurma burger

Yine tatlı ve hamburger ikilisi bir arada! Bu burger Florida Eyalet Fuarı'nda sunulmuş ve çok beğenilmiş. Arasına dondurma eklenerek hazırlanan bu burger bizim aslında pek iştahımızı açmadı ancak yiyenlere saygımız sonsuz!