Limonatada yenilik arayanları böyle alalım!

​Limonatada yenilik arayanları böyle alalım!
​Limonatada yenilik arayanları böyle alalım!

Sıcak havalarda güneş yakıp kavururken bir yudumla içimizi ferahlatan o lezzet hiç kuşkusuz limonata. Yazları birçoğumuzun dolabından eksik olmayan bu içeceği sade içmek yerine farklı aromalarla da daha lezzetli hale getirmek isteyen varsa vereceğimiz bu tarifleri mutlaka denemeli. İşte yaz boyu içebileceğiniz hem lezzetli hem de ferahlatıcı farklı limonata tarifleri...

Limonata

Anneannesinin limonatasının tadını arayanlara sevindirici bir haberimiz var. Aradığınız o limonata tarifini Lokmacığınız sizin için hazırladı. Hadi hazırlanın dolapları limonatayla dolduracağız.

Brezilya limonatası

Brezilya sıcaklarından bile kurtaran bu içecek tüm yazı ferah geçirmenizi sağlayacak. Limonatada yenilik arayanların mutlaka denemesi gereken bu tarifin pratik olması da ayrı bir güzellik.

Çilekli limonata

Hepimizin sevdiği meyvelerden biri olan çilek bu kez en sevdiğimiz içecek olan limonatayı aromalandırıyor. Hem rengiyle hem lezzetiyle hem de ferahlatmasıyla bir kere denediniz mi sürekli yapmak isteyeceğiniz bir tarif.

Güllü limonata

"Gülün limonatada ne işi var?" demeden önce tüm ön yargılarınızı kırıp bu tarifi bir kere bile olsa yapın. Hem hazmı kolaylaştıracak, hem serinletecek hem de nefesinizi tazeleyecek olan güllü limonata, yeni favoriniz olacak bizden demesi.