Home office çalışanların gidebileceği 5 kafe

​Home office çalışanların gidebileceği 5 kafe
​Home office çalışanların gidebileceği 5 kafe

Baharın gelmesiyle birlikte her yerde çiçek açmış ağaçlar ve neşeyle öten kuşlar insana yaşam enerjisi veriyor. Ancak home office çalıştığı için sabah 9 akşam 6'ya kadar evde olanlar için baharın gelişini karşılamak her gün zor. Bundan yola çıkarak hazırladığımız bu içeriğimizde İstanbul'da freelance çalışabileceğiniz mekanları liste haline getirdik.

Walter's Coffe Roastery

İçeri girdiğiniz andan itibaren kendinizi kimya laboratuvarında gibi hissetmenizi sağlayacak olan Walter's Coffe Roastery, sakince çalışabileceğiniz mekanlardan biri. Kahveleriyle dinç hissederken ortamın sessizliğiyle tam odaklanmanızı sağlayacak bu kafede birçok freelance olacağı için network geliştirebilmeniz de yüksek.

Adres: Caferağa, Bademaltı Sk. No:21, 34710 Kadıköy/İstanbul

Petra Roasting Co.

Eviniz Beşiktaş'a yakınsa o zaman bilgisayarınızı alın doğru Petra Roasting Co'ya gidiyoruz. Sabah kahvaltısından öğle yemeğine kadar günün her saati için lezzetli bir şeyler bulabileceğiniz bu kafe, hoş ortamıyla da daha verimli çalışmanızı sağlayacak. Beşiktaş'a yakın olmayanlar üzülmesin İstanbul'da birçok şubesi de var.

Adres: Gayrettepe, Hoşsohbet Sokaği Selenium Residence Mağaza 1, 34349 Beşiktaş/İstanbul

Grön Coffe

Hem çalışayım hem de lezzetli bir şeyler yiyeyim diyorsanız işte aradığınız o mekan Grön Coffe. Üstelik hayvan dostu bir mekan olduğu için minik dostunuzu da yanınıza alabilirsiniz. Unutmadan söyleyelim buranın san sebastianı çok güzel.

Adres: Caddebostan, Şerafettin Sk. No:2/A, 34728 Kadıköy/İstanbul

Filbooks

Karaköy'ün en sevilen mekanlarından biri olan Filbooks, kitap okumayı sevenden freelance çalışmak isteyene kadar herkes için uygun bir alan. Ev konforunu yaşayacağınız bu kafenin interneti de işlerinizin daha hızlı hallolmasına yardımcı olacak.

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Ali Paşa Değirmeni Sk. No:1, 34425 Beyoğlu/İstanbul

Espressolab Merter

Hem açık alanıyla hem de kapalı alanıyla oldukça geniş bir mekan olan Espressolab Merter, ayaklarınızı uzatarak çalışabileceğiniz alanlara da sahip. Evinizden daha konforlu gelecek olan bu mekanda ise sadece kahve yok. Sabah için hafif kahvaltı seçeneklerinden birbirinden güzel tatlılara kadar her damak zevkine uygun yiyecek bulunan Espressolab, metrobüse de oldukça yakın bir konumda.

Adres: Tozkoparan, General Ali Rıza Gürcan Cd. No: 2, 34173 Güngören/İstanbul