İsrail markaları yerine hangi Türk malı temizlik ürünleri kullanılabilir?

Türk malı temizlik ürünleri
Türk malı temizlik ürünleri

Duruşumuzu belli etmemiz gereken günler yaşıyoruz. Bizler büyük bir sayfayı yönetiyor ve aynı zamanda kullandığımız tüm ürünlere dikkat ediyoruz. Hem evimizde hem iş yerimizde bu duruşu devam ettirmeye kararlıyız. Boykota devam etmek isteyen herkes için İsrail markaları yerine mutfaklarımızda banyolarımızda hangi ürünleri kullanabiliriz? sizin için tüm deneyimlerimizi paylaşma kararı aldık!

Prof saracoglu

Prof. Dr. Adnan İbrahim Saraçoğlu'nun kurduğu bir markadır. Ürün içeriklerinin tamamı doğal ve sağlığa zararsız. Biz bu markanın sabunlarını, klorsuz çamaşır suyunu ve deterjanlarını oldukça beğeniyoruz. İnternet stokaları çok sık güncellenmese de evinizin yakınında bir mağazası olabilir, kontrol etmenizde fayda var.

Goingzeero

Goingzeero Lokmacığınızın hem mutfakta hem de banyoda çok severek kullandığı markalardan biri. Bu marka da Türk malı ve sıfır plastik ilkesiyle yola çıkmış bir marka. Hayvanlar üzerinde de deney yapmıyor. Biz bu markanın konsantre mutfak temizlik spreyini, konsantre bulaşık deterjanını ve güveler için olan sandal küplerini çok beğeniyoruz.

Siveno

Bu markayı yabancı marka zanneden çok ancak siveno da güvenle kullanabileceğiniz çok güzel markalarımızdan biri. Biz sivenonun defneli sıvı sabununu, doğal çamaşır sabununu ve roll onlarını çok beğenerek kullanıyoruz. Markada çok çeşitli bir sürü ürün var ve tabii ki hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.

Bingo

Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir güzel markamız da bingo! Biz bingonun performansından oldukça memnunuz ve özellikle banyoda kullandığımız ürünlerini sizlere hemen söyleyelim. Yer silme sıvısı için bingo masal kullanıyoruz, mutlaka denemelisiniz kokusuna bayılacaksınız. Ancak astım gibi rahatsızlıkları olanlar için bingonun oxyjen serisini öneririz. Lavabolar içinse bingo kremden oldukça memnunuz.

Boron

İnsana ve çevreye saygılı son markamız boron! Boronun çamaşır suyunu, yumuşatıcısını ve limonlu bulaşık deterjanını oldukça başarılı bulduğumuzu söylemeden geçmeyelim.