İstanbul'un en güzel profiterol yapan mekanları

Profiterol
Profiterol

Profiterol dendiği zaman Lokmacığınızda akan sular durur! Eğer sizler için de öyleyse bu içerik tam size göre. Anadolu yakasında profiterol nerede yenir? Avrupa yakasının en iyi profiterol yapan mekanları nereler? sorularına net cevaplar veriyoruz! Gelin hep birlikte o mekanları inceleyelim.

İnci profiterol

İstanbul'da profiterol dendiği vakit akla ilk gelen yerlerden... Beyoğlu'na yolunuz düşerse bir bardak limonata eşliğinde inci pastanesinin harika profiterolünün tadını çıkarabilirsiniz!

Adres: Şehit Muhtar, Mahallesi, Mis Sk. 18/A, 34435 Beyoğlu/İstanbul.

Beylerbeyi profiterol

Anadolu yakasından klasik bir lezzetle devam ediyoruz. Çikolata sosunun kıvamını en çok beğendiklerimizden biri olan Beylerbeyi profiterolde çayla birlikte bir porsiyon profiterolün keyfini çıkartın!

Adres: Beylerbeyi Mah., Abdullah Ağa Cad. No:4, 34676 Üsküdar/İstanbul.

Bahar pastanesi

1951'den beri Teşvikiye'de hizmet veren Bahar Pastanesi tam bir klasik. Biz bahar pastanesinin profiterollerinin içindeki kremayı çok beğeniyoruz. Oldukça hafif ve lezzetli. Mutlaka denenmesi gerekenlerden biri!

Adres: Teşvikiye, Teşvikiye Fırın Sk. & Maçka Cad. 1/B, 34367 Şişli/İstanbul.

+Profiterol Cihangir

Sadece profiterollerine değil, neredeyse bütün tatlılarına hayran olduğumuz +Profiterol Cihangir'e yolunuz düşerse profiterollerini deneyin. Her zaman taze hamurları ile sizi mutlu edecek.

Adres: Cihangir, Yeni Yuva Sk. No:10, 34425 Beyoğlu/İstanbul.

Mathilda Akaretler

Zevkinize göre profiterol seçebileceğiniz harika bir mekanla tanıştıralım sizleri! Klasik profiterolü elbette çok seviyoruz ancak ara sıra değişiklik yapmak isteyenleri buraya alalım! Mathilda'da profiterolünüzün iç dolgusu ve sosunu kendi zevkinize göre seçebiliyorsunuz!

Adres: Sinanpaşa, Şair Nedim Cd. No:18/B, 34353 Beşiktaş/İstanbul.

Elit profiterol

Birçok şubesi bulunan Elit profiterolün biz çikolata sosuna bayılıyoruz. Yumuşacık kıvamıyla yedikçe yiyesiniz geliyor. Kilo kilo alın ve kalabalık aile toplantılarınızın kurtarıcısı olsun!

Adres: Türkali, Ihlamurdere Cd. No:109, 34353 Beşiktaş/İstanbul.