Kalabalık sofralar için birbirinden nefis borcam tatlıları

Kalabalık sofralar için birbirinden nefis borcam tatlıları
Kalabalık sofralar için birbirinden nefis borcam tatlıları

Kalabalık misafir sofralarına hangi tatlıyı yapacağını bilemeyenler için Lokmacığınız birbirinden lezzetli ve büyük porsiyonlu borcam tatlılarıyla burada.

İÇİNDEKİLER

Yalancı tavuk göğsü tarifi

İçerisinde tavuk didiklenmediğinden adı yalancıya çıkan yalancı tavuk göğsü tarifi en sevdiğimiz ve en bereketli tatlı tariflerinden biri. Son derece kolay hazırlanması ve hafif olması sebebiyle sık sık tercih ettiğimiz tatlılardan biri olan yalancı tavuk göğsü tarifi burada.

Karamelli etimek tatlısı tarifi

Ne şerbetli tatlılardan vazgeçerim ne de karamelli tatlılardan diyenler buraya. Karamelli etimek tatlısı hem sunumuyla hem de lezzetiyle mutlaka denenmesi gereken borcam tatlıları arasında.

Muzlu çikolatalı magnolia tarifi

10 dakikada hazır bir tatlı tarifine kim hayır diyebilir ki? Son zamanların en popüler tatlılarından biri olan magnoliayı bu kez borcamda Lokma tarifiyle denemeye var mısınız?

Cevizli Kıbrıs tatlısı tarifi

Cevizli keki, hafif muhallebisi ve Hindistan cevizi aromasıyla her dilimde büyüleyen Kıbrıs tatlısı borcam tatlıları arasında en sevilen tariflerden biri. Yapımı her ne kadar kolay olsa da, kıvamını tutturması oldukça dikkat isteyen Kıbrıs tatlısı tarifini denemeye var mısınız?

İncirli tiramisu tarifi

Bir İtalyan klasiği olan tiramisuyu bu kez incirle denemeye var mısınız? İncir aromasını buram buram hissedeceğimiz bu tarifle ezberleri bozmaya kararlıyız.

Süt helvası tarifi

Bursa mutfağının en sevilen tariflerinden biri olan süt helvasını bu kez Lokma tarifiyle deneyimlemeye ne dersiniz? Yapılışı oldukça basit sanılsa da kıvamını tutturması ustalık isteyen tariflerden biri olan süt helvasıyla biz geldik!

Vanilyalı bisküvili pasta tarifi

Çocukluğumuzun vazgeçilmezlerinden biri olan bisküvili pastayı daha ferah bir hale getirmek için bir önerimiz var. Çikolata ve kakaoya veda edip, vanilya ve mandalinayla bu lezzeti yeniden yorumlamaya var mısınız?