Kendi mutfağınızın şefi olun: En iyi bıçak markaları!

En iyi bıçak markaları!
En iyi bıçak markaları!

Kendi mutfağının şefi olmak isteyen herkes buraya! Zamanla körelen ve işlevini yitiren bıçaklar yüzünden mutfakla arasına mesafe girenleri yeniden mutfakla barıştırmak için yapılması gereken ilk şey körelmiş bıçakları kılıç gibi keskin bıçaklarla değiştirmek. İşte karşınızda kendinizi mutfağınızın şefi gibi hissetmenizi sağlayacak en iyi 10 bıçak markası!

İÇİNDEKİLER

Wusthof

Kalıcı keskinlik ve uzun yıllar paslanmama garantisi ile, şeklini uzun yıllar muhafaza edebilen Alman malı Wusthof bıçakları doğal ağaçların yontulmasıyla elde edilir. Yüksek fiyatlı olsa da mutfaklarınızda kullanabileceğiniz en iyi bıçak setlerinden biri olan Wusthof bizim de mutfağımızdaki ilk tercihlerimizden.

Pirge

Keskinliğiyle dillere destan olmuş, hemen hemen her profesyonel mutfağın olmazsa olmazı olan Pirge,1879 yılından beri en lezzetli yemeklerin arka planındaki o gizli kahraman. Profesyonel bir bıçak arayışında olanların ilk tercih ettiği markalardan biri olan Pirge'nin tek olumsuz yanı ise sap kısmının pek de kaliteli olmaması.

Zwilling

'Ben bıçağın keskin olanını isterim ama şıklığı da bir o kadar önemli' diyenleri şöyle alalım. Zwilling bıçaklar şık tasarımlarıyla göz doldururken, uzun yıllar korudukları keskinlikleri ve ergonomik tasarımlarıyla profesyonel mutfakların yıllardır vazgeçilmezleri arasında.

WMF

Kaliteli mutfak gereçleriyle adını tüm dünyaya duyurmayı başarmış Alman devi WMF, bıçak setleriyle de evlerde ve profesyonel mutfaklarda en sık tercih edilen markalardan biri.

Victorinox

Ürettiği tüm bıçak setlerinde ve bıçaklarda, paslanmaz çelik kullanan Victorinox, merkezi Schwyz'de bulunan bir İsviçre markası. Keskinliğiyle ve ergonomik tasarımlarıyla mutfakta kullanımı son derece pratik olan Victorinox bıçaklar gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bıçaklar arasında.