Lokmacığınızdan birbirinden güzel sıcak çikolata tarifleri

Sıcak çikolata tarifleri
Sıcak çikolata tarifleri

Bir anda bastıran soğuklara Lokma müdahalesi gelmiştir! İşten eve döndüğünüzde yemeğinizi yedikten sonra kalan sakin zamanı bu kez kendinizi şımartmak için ayırın ve sitemizde yer alan birbirinden güzel sıcak çikolata tariflerimize bir göz gezdirin! Şimdiden deneyecek herkese afiyet olsun, hemen tariflere geçelim.

Chili sıcak çikolata

Acının çikolataya ne kadar yakıştığını bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyoruz! Biz de bugün acı severler için harika bir sıcak çikolata tarifi verelim o halde. Biz hem bitter hem de sütlü çikolata ile hazırladık ancak tamamen bitter çikolatayla da çok güzel oluyor. Deneyecek herkese afiyet olsun.

Frambuazlı sıcak çikolata

Ani bastıran tatlı krizlerine pasta tadında müdahale! Bu sıcak çikolata tam olarak tatlı ihtiyacınızı karşılayacak güzellikte. İki kişilik hazırladığımız bu tarifi artırarak sevdiklerinize de ikram edebilir, yüzlerini güldürebilirsiniz!

Karamelli sıcak çikolata

"Ben tam bir tatlı düşkünüyüm Lokmacım!" diyenleri sevindirecek harika bir tarifle geldik. Bazı günler tatlı ihtiyacımız çok fazla oluyor. İşte o günlerde enerjinizi yükseltecek karamelli sıcak çikolata tarifimizi denemek üzere sizleri şöyle alalım!

Kumkuatlı sıcak çikolata

Sıcak çikolatasının içinde minik bir ferahlık isteyen herkesi bu tarifi yapmaya davet ediyoruz! Kumkuat bulamazsanız portakal kabuğunu ya da limon kabuğunu da rendeleyebilirsiniz. Deneyenler pişman olmayacak!

Tarçın ve karabiberli sıcak çikolata

Şöyle tam kış havasına girer ayak sıcak çikolatamızı biraz şifalandıralım dedik ve içine bolca karabiber, tarçın ekledik. Siz de yakışacağını düşündüğünüz ve lezzetini sevdiğiniz baharatları ekleyerek çeşitlendirebilirsiniz. Mesela zencefil ile!

Sıcak kakao

Çikolatanın tadını ağır bulanları da düşündük ve hafif mi hafif bir sıcak kakao hazırladık! Evdeki malzemelerle kolaylıkla yapabileceğiniz tarifimiz sitemizde sizlerle. Deneyecek herkese afiyet olsun!