Lokma'dan en güzel bayram tatlıları!

En güzel bayram tatlıları
En güzel bayram tatlıları

Zaman o kadar hızlı akıyor ki! Kurban Bayramı arifesi de geldi çattı. Bu bayram sevdiklerinizle birlikte doya doya tadını çıkarabileceğiniz tatlı tarifleriyle geldik. Hem sütlü tatlı severleri hem de şerbetli tatlı severleri mutlu edeceğini düşündüğümüz tariflerimiz sitemizde sizlerle. Hepinize şimdiden iyi bayramlar!

Damla sakızlı muhallebi

En klasik sütlü tatlılarımızdan olan damla sakızlı muhallebiyi bir de Lokmacığınızın tarifiyle deneyin deriz. Bayramlarda hafif tatlıları tercih edenler bu tarifimizi mutlaka denemeli!

Tahinli un helvası

Un helvası konusunda gerçekten çok iddialıyız! Bu tarifi deneyip memnun kalmayan hiç duymadık o yüzden gururla öneriyoruz. Hem bayramlarda hem de genel olarak sürekli yapabileceğiniz bir tarif bırakıyoruz buraya!

Pastane şekerparesi

"Evde yaptığımız şekerpareler neden pastanelerden aldıklarımız gibi güzel olmuyor Lokmacım!" diyenler buraya! Bizim tarifimizle uygulayacağınız şekerpareler ile misafirlerinizi kendinize hayran bırakacaksınız!

Cevizli kadayıflı muhallebi

Her daim favorimiz olan muhallebi tariflerinin en güzellerinden cevizli kadayıflı muhallebi tarifimiz bayramın da yıldızı olacak! Kurban Bayramları genelde ağır yemeklerin yenebildiği bayramlar. Eğer hafif tatlı seviyorsanız mutlaka bu tarifimizi deneyin!

Baklavalık yufkadan kolay baklava

"Lokmacım ben baklava açamam!" diyenlere harika bir tarifimiz var. Bayramdan bir gün önce rahatlıkla hazırlayabileceğiniz baklavalık yufkadan kolay baklava tarifimiz sitemizde sizlerle!

Sultan tatlısı

Şerbetli tatlılar mı sütlü tatlılar mı? sorusuna "şerbetli tatlılar" yanıtını veren herkesi bu tarifi denemeye davet ediyoruz! Bu tarifimiz tam bayramlık, deneyeceklere şimdiden afiyet olsun!

Cevizli burma baklava

"Ben 'bayram' dendiği zaman el açması baklava yapmadan geçirmem!" diyenleri buraya alalım! İster cevizli ister fındıklı isterseniz de fıstıklı! Bu tarif o kadar güzel ki ne ile olursa olsun mutlaka deneyin deriz.