Mürdüm eriği ile ne yapılır? Birbirinden nefis mürdüm erikli tarifler

Mürdüm erikli tarifler
Mürdüm erikli tarifler

Rengiyle, kokusuyla ve lezzetiyle sonbaharda tezgahların yıldızı olan mürdüm eriği ile ne yapılır? Sorusuna cevap arayan herkesi şöyle alalım... Tüm sonbahar tezgahları, mutfakları ve sofraları süsleyen mürdüm eriği ile yapılabilecek birbirinden nefis tarifler için adres Lokmacığınız!

İÇİNDEKİLER

Muhallebili erikli galette tarifi

Fransız mutfağının en sevilen tariflerinden biri olan galetteyi bir de mürdüm eriği ile denemeye var mısınız? Muhallebili erikli galette tarifi ile çay saatlerinin yeni gözdesi olacak o tarife merhaba deme vaktiniz gelmiş olabilir...

Mürdüm erikli kek nasıl yapılır?

Klasik kek tariflerinden sıkılanlar için Lokma'da yenilik vakti! Kek tariflerinde en sık kullanılan meyveler limon, portakal ve elmaya minik bir mürdüm eriği arası... Mürdüm erikli kek tarifi ile herkesi özendirecek o kek tarifini kaydetmeyi unutmayın!

Tarçınlı mürdüm eriği reçeli nasıl yapılır?

Kahvaltılık tarifler söz konusu olduğunda reçel çeşitlerinden bahsetmemek olur mu? Elbette ki hayır. Hele ki farklı reçel tarifleri? Klasik reçel çeşitlerinden sıkılanlar için sonbaharın en leziz meyvelerinden biri olan mürdüm eriğiyle yeni bir deneyim vakti!

Mürdüm eriği reçeli tarifi

Tarçın aromasından hoşlanmayanlar için klasik mürdüm eriği reçeli tarifi de burada! 'Lokmacım tüm reçel tarifleri sade haliyle güzel' diyenler için mürdüm eriği reçeli tarifi Lokma'da!

Mürdüm erikli rulo nasıl yapılır?

Yapımı biraz uzun sürse de her ısırıkta iyi ki dedirtecek enfes bir tarif ile listeyi sonlandırma vaktimiz geldi! Çay saatlerinizin vazgeçilmezi olmanın en sıkı adaylarından biri olan mürdüm erikli rulo tarifi ile Lokmacığınızda mürdüm eriği vakti!