Mutfağımızda yer alan tütsü bitkileri

​Mutfağımızda yer alan tütsü bitkileri
​Mutfağımızda yer alan tütsü bitkileri

Zaman zaman evinizin negatif bir enerjiye sahip olduğunu hissedebilirsiniz. Hatta evinizde sürekli uykunuzun gelmesi veya modunuzun düşmesi de buna işarettir. Ancak endişelenmeyin bugün sizlere mutfağımızda sık sık kullandığımız bitkilerin evinizde nasıl enerji yükselteceğini söyleyeceğiz. Hadi gelin o mucize bitkilere bakalım.

Adaçayı

Çayıyla bizleri sakinleştiren ve soğuk algınlığına iyi gelen adaçayı, kurutulup yakıldığında evde bulunan enerjiyi değiştirebiliyor. Bu sebeple bir iki dal adaçayını yakıp evinizin her köşesinde gezdirmelisiniz.

Defne yaprağı

Et yemeklerinin kokmaması için kullandığımız defne yaprağı, evin hem güzel kokmasına hem de enerjisinin değişmesine yardımcı oluyor. 6-7 adet defne yaprağını yakıp evin içinde gezdirebilirsiniz.

Lavanta

Uykusuz kaldığımızda çayını içerek mışıl mışıl uyumamızı sağlayan lavanta, aynı zamanda tütsüsüyle de evin havasını değiştiriyor.

Gül

Reçeliyle mutfaklarımızı süsleyen gül, kuru haliyle de tütsü olarak kullanılabiliyor. Hem evinizin güzel kokması hem de enerjisinin yükselmesini istiyorsanız gülü deneyebilirsiniz.