Yazın çay sofralarına özel: kayısılı ve şeftalili tarifler

Kayısı ve şeftali
Kayısı ve şeftali

Kayısılı ve şeftalili tarifler sizin için de vazgeçilmezse bu yazımıza hoş geldiniz. Çay saati tarifleri söz konusu oldu mu Lokmacığınız kolları sıvar ve sizler için birbirinden nefis hamur işi tarifleri arasından en lezizlerini derler. Çay saati tarifleri her daim en sevilen tarifler arasında yer alsa da yaz geldiğinde o sofralar daha bir keyifle kurulur, daha bir özenilir. Birbirinden nefis yaz meyveleri süsler tüm hamur işi tariflerimizi ne tadına doyum olur, ne kokusuna. Hele ki kayısılı ve şeftalili tarifler söz konusuysa Lokmacığınızda akan sular durur.

En sevilen yaz meyvelerinden olan kayısı ve şeftali tüm tarifleri süsler Lokma'da yazın.Kek tarifleri,pasta tarifleri,kurabiye tarifleri,tart tarifleri aklınıza hamur işi tarifleriyle ilgili ne gelirse orada bilin ki kayısı ve şeftali mutlaka yerini almıştır Lokma'da.

Sizin kalbiniz ister kayısılı tarifler için atsın, ister şeftalili tarifler için de bu listede aradığınız her şeyi bulabileceksiniz. Birbirinden nefis kayısılı tarifler, birbirinden nefis şeftalili tarifler için en doğru adres; her zamanki gibi Lokmacığınız.

Kayısılı bademli tart nasıl yapılır?

'Lokmacım ben kayısıyı çok severim kendisini denemediğim hiçbir tarif kalmadı' diyenler çok da emin olmasın. Kayısılı bademli tart tarifimiz size bildiğiniz ve denediğiniz tüm tarifleri unutturmaya oldukça kararlı.

Kayısılı bademli tart tarifi

Kayısı ve hindistan cevizli barlar tarifi

Yaz meyvelerinin taçlandırdığı birbirinden nefis yazlık tariflere bir yenisini daha ekliyoruz ve enfes bir tarifle hindistan cevizinin ve kayısının tadına doyabileceğiniz barlarımızı sizlerle tanıştırıyoruz.

Kayısı ve hindistan cevizli barlar nasıl yapılır?

Kayısılı kırıntılı kek tarifi

İnce belli bardakta içilen tavşan kanı bir çayın yanına dumanı üstünde tüten nefis bir kek tarifi eşlik etti mi Lokmacığınızdan mutlusu yok demektir. Bizim için yaz aylarının en favori kek tariflerinden biri olan kayısılı kırıntılı kek tarifimiz ile sizlere de bu lezzet şöleninden bir dilim ikram etmeye geldik.

Kayısılı kırıntılı kek nasıl yapılır?

Kayısılı bademli kurabiye nasıl yapılır?

Kıyır kıyır bir kurabiye ağızda dağılırken zaman zaman bize tüm dertlerimizi unutturabilir. Hele ki bu kurabiye kayısılı oldu mu işte orada akan sular durur. Kayısının ve bademin eşsiz uyumuyla ortaya çıkan enfes bir kurabiye tarifiyle tarif defterlerinize ve lezzet dolu anlarınıza bir yenisini eklemeye hazır mısınız?

Kayısılı bademli kurabiye tarifi

Erik nektarin ve kayısılı turta tarifi

Sevilen tüm yaz meyvelerini tek bir potada erittiğimiz, büyüleyici bir turta tarifi bu yaz sizin de vazgeçilmeniz olabilir. Erik, nektari ve kayısının bir araya gelerek gerçek bir lezzet şöleni yarattığı erik nektarin ve kayısılı turta tarifimizle ezberleri bozma vakti.

Erik nektarin ve kayısılı turta nasıl yapılır?

Kayısılı irmikli pasta tarifi

Pasta tarifleri her ne kadar en sevilen lezzetler arasında olsa da yaz sıcaklarında bol kremalı pastalar pek de iç açıcı olmayabiliyor. Hal böyle olunca da alternatiflere yönelmek kaçınılmaz bir hal alıyor. Neyse ki alternatifler konusunda eli son derece güçlü olan Lokmacığınız kayısılı irmikli pasta tarifi ile sizlere enfes bir yaz pastası tarifi sunmaktan son derece mutlu.

Kayısılı irmikli pasta nasıl yapılır?

Şeftalili pay nasıl yapılır?

Pay tarifleri konusunda ne denli iddialı olduğumuzu bilmeyen varsa kendisini bu tarife bekleriz. Şeftalinin o enfes lezzetini buram buram hissedeceğiniz ve tadına doyamayacağınız bu şeftalili pay tarifi hamur işi tarifleriniz arasında üst sıralarda yerini almaya hazır.

Şeftalili pay tarifi

Ahududu ve şeftalili rustik tart nasıl yapılır?

Şeftalinin yanına en çok yakışan meyve sizin için nedir? Bizim için bu sorunun cevabı kesinlikle orman meyveleri. İçinde bulunduğu her tarife apayrı bir lezzet katan orman meyveleri şeftalili tart tarifimizin de başrolünde yerini aldı.

Ahududu ve şeftalili tart tarifi

Kremalı şeftalili tart tarifi

Kayısı ve şeftaliyi tart tariflerinde ne denli sevdiğimizi anlamayan kalmamıştır diye düşünüyoruz. Lakin finali büyüleyici bir tart tarifine bırakmazsak olmaz. Kremalı şeftalili tart tarifimiz bizim en sevdiğimiz şeftalili tarifler arasında ilk sıraya çoktan yükseldi bile.

Kremalı şeftalili tart nasıl yaplır?