Netflix üyeliği nasıl iptal edilir ve para iadesi nasıl alınır?

Netflix üyelik iptali.
Netflix üyelik iptali.

Tartışmalı dizilerin ve filmlerin odağı haline gelen Netflix’te üyeliğinizi çok rahat bir şekilde iptal edebilir ve hesabınızı silebilirsiniz. Peki birkaç adımda Netfix üyeliği nasıl iptal edilir?

İÇİNDEKİLER

Son olarak Minnoşlar adlı diziyle büyük tepki çeken ve üyelik iptali yaşayan Netflix’te sular durulmuyor. İçerik politikasıyla gündemden düşmeyen Netflix için kullanıcılar, üyelik iptali işlemlerini ve para iadesini nasıl alacaklarını aramaya başladılar. İster telefonlarınız üzerinden isterseniz de bilgisayarınız üzerinden Netflix üyeliklerinizi iptal edebilirsiniz.

Bilgisayar üzerinden Netflix üyeliği nasıl iptal edilir?

  • - Öncelikle Netflix hesabınıza giriş yapın.
  • - Profil resminize tıklayarak "Hesap" seçeneğine gidin.
  • - Açılan menüden "Üyeliğimi iptal et" seçeneğine tıklayın. Link için tıklayın.
  • - İptal işlemini tamamlayın diyerek Netflix üyeliğinizi iptal edin.

Not: İstediğiniz zaman geri dönebilirsiniz. 10 ay içinde üyeliğinizi yeniden başlatırsanız; profilleriniz, favorileriniz, izleme tercihleriniz ve hesap ayrıntılarınız sizi bekliyor olacak.

Telefondan Netflix üyeliği nasıl iptal edilir?

1) Telefonlarınızdan Netflix uygulamasını açınız ve isminize veya kullanıcı adınıza bağlı oturumunuza tıklayınız.

2) Telefonunuzun sağ al köşesinde “daha fazla” seçeneğini göreceksiniz. Daha fazla seçeneğine tıklayınız.

3) Açılan ekrandan hesap seçeneğine tıklayınız. Telefonunuz sizi Netflix internet adresine yönlendirecektir.

4) Çıkan ekranda “üyeliği iptal et” butonuna tıklayınız ve ardından gelen “iptal işlemini tamamla” seçeneğini tıklayınız.

5) Son olarak neden üyeliğinizi iptal ettiğiniz ile ilgili seçeneklerden herhangi birini seçin ve tamam butonuna tıklayınız.

Netflix para iadesi nasıl alınır?

Para iadesi ile ilgili en net bilgiye canlı sohbet üzerinden müşteri temsilcisiyle konuştuktan sonra ulaşabilirsiniz.

Üyeliğinizi kapattığınızı ve bilgilerinizi söylediğinizde dakikalar içerisinde size gereken bilgiler verilerek tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Bu da ilginizi çekebilir: WhatsApp hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?

Netflix'i erken iptal edersem ne olur?

Erkenden iptal ederseniz, ücretsiz deneme sürecinde olsanız bile, hesabınız mevcut faturalama döneminin sonunda otomatik olarak kapanana kadar Netflix izlemeye devam edebilirsiniz. Hesabınızı yeniden başlatmadığınız sürece ücret tahsil edilmeyecektir.

Netflix'i iptal edersem ödeme yapmam gerekecek mi?

Hesabınızı yeniden başlatmadığınız sürece üyelik ücreti tahsil edilmeyecektir. İptal ettiğiniz tarihte faturalama döneminiz henüz bitmemişse, hesap otomatik olarak kapanana kadar izleme yapmaya devam edebilirsiniz.

Postayla DVD veya Blu-ray disk aldıysanız, diskler için ilave ücret ödememek için bunların hesabınızın kapanmasından itibaren 7 gün içinde Netflix'e iade edilmesi gerekir.