Özelliklerine göre piyasadaki en iyi akıllı saatler

En iyi akıllı saat önerilerini sizler için derledik.
En iyi akıllı saat önerilerini sizler için derledik.

Giderek kullanımı yaygınlaşan ve hayatımızın her anında yanımızda olan akıllı saatleri sizler için derledik. Bütçenize göre en iyi özelliğe sahip akıllı saatleri keşfedebilirsiniz.

İÇİNDEKİLER

Akıllı telefon modelleri arttıkça onların uzaktan kullanımları sağlamak için akıllı saatler çıkarılmaya başlanmıştır. Akıllı saatler telefon ve vücut değerlerini kontrol altında tutmaya yaramaktadırlar. Her şeyin kontrolünü elimizde tuttuğumuz en iyi akılı saatleri inceledik. İşte o saatler.

Apple Watch Series 6

Üç farklı ren seçeneği bulunan Apple Watch Series 6 kalp atış hızı sensörü sayesinde dilediğiniz yerde EKG çekme şansı sunmaktadır. WatchOs cihaz işletim sistemine sahip olan akıllı saatin 368 x 448 piksel ekran çözünürlüğü vardır. Wifi’ye bağlanma ve konum bilgisi verme özelliği bulunmaktadır.

Suya dayanıklı olması her anınızda yanınızda olmasını sağlar. 18 saat batarya gücüne sahiptir. Bu süre zarfında sorunsuz bir şekilde akıllı saatinizi kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda uyku düzeninizi kontrol altında tutabilir ve telefonunuza bağlayarak istediğiniz gibi telefonunuzu kontrol edebilirsiniz.

Fiyat olarak ortalama 3,699 TL’dir.

Huawei Watch Gt2 Pro

Huawei LiteOS cihaz işletim sistemine sahiptir. 1,36 inç ekran boyutu ve 454 x 454 piksel ekran çözünürlüğüne sahiptir. Wifi özelliği bulunmamaktadır. 455 mAh batarya gücü vardır.

Bu da saatinizi 24 saat şarj etmeye gerek duymadan kullanabilirsiniz demektir. Mikrofon, konum bilgisi ve kalp atış hızı sensörüne sahiptir.

Görünüş olarak normal bir saat gibi olan Huawei Watch GT2 Pro’nun ortalama fiyatı 2051 TL’dir.

Apple Watch Series 5

WatchOs işletim sistemine sahip Apple Watch Series 5, 368x448 piksel ekran çözünürlüğüne sahiptir. Wifi ve mikrofon özelliği bulunmaktadır. Suya dayanıklı ve kalp atış sensörü bulunmaktadır. Dual Core işlemciye sahiptir. 18 saat pil ömrü vardır. En iyi akıllı saatler arasında yer alan saat, bir akıllı saatte yapmak istenilen her şey yapılabilir.

Ortalama fiyatı 3,399 TL’dir.

Apple Watch Se

368x448 piksel ekran çözünürlüğüne sahip Apple Watch SE, WatchOs sistemi ile çalışmaktadır. Suya dayanıklı olup mikrofon ve wifi özelliği bulunmaktadır. Konum bilgilerini gösterir. Kalp atışlarını kontrol altında tutar bir sorun olduğunda sinyal vererek belirtir. 18 saat batarya ömrü bulunmaktadır.

Ortalama fiyat bilgisi 2,946 TL’dir.

Samsung Galaxy Watch 3

Tizen cihaz işletim sistemine sahip olan Samsung Galaxy Watch 3, normal saat görünümüne sahiptir. 1,4 inç boyutunda ekrana sahip olup 360 x 360 piksel ekran çözünürlüğü bulunmaktadır.

340 mAh batarya günü bulunup şarj istasyonlarından kablosuz bir şekilde şarj edilebilir. Wifi’ye bağlanabilme özelliği gösteren Samsung Galaxy Watch 3, kalp atış hızı sensörüne, konum bilgisine ve mikrofona sahiptir. Kalp atışlarınızı akrep ve yelkovanın ardındaki dijital ekrandan rahat bir şekilde takip edebilirsiniz.

Ortalama fiyatı 1899 TL’dir.

Fitbit Versa 2 Special Edition

Dijital saat görünümünde fakat akrep ve yelkovanı olan Fitbit Versa 2 Special Edition, 25 mm’lik bir ekrana sahiptir. Mikrofon ve suya dayanıklık özelliği bulunan saatin wifi özelliği bulunmamaktadır. Kalp atış sensörü ile kalp atışlarınızı her dakika takip etmektedir. Sağlık açısından bir problem yaşadığınız zaman sensörleri sayesinde bildirim yapmaktadır.

Bluetooth ve NFC özelliği bulunan en iyi akıllı saatler arasında yer alan Fitbit Versa 2 Special Edition ortalama 3064 TL’dir.

Haylou Ls 01

Uygun fiyatlı en iyi akıllı saatlerden biri olma özelliğine sahip olan Haylou LS 01, 1,3 inç dijital ekran boyutuna sahiptir. 240 x 240 piksel ekran çözünürlüğü bulunmaktadır. 210 mAh batarya gücü ile az kullanımlarda 14 gün boyunca şarjı yetmektedir. Bluetooth ile bağlanma özelliği bulunan akıllı saate telefonunuza ile bağlanabilir ve saatinizden telefonunuzu yönetebilirsiniz. Suya dayanıklıdır ve kalp atış sensörü bulunmaktadır.

Ortalama fiyatı 299 TL’dir.