Inception filmini telefonunuza taşıyan uygulama: Nception

​Inception filmini telefonunuza taşıyan uygulama: Nception
​Inception filmini telefonunuza taşıyan uygulama: Nception

Interstellar, Memento ve The Dark Knight gibi efsane filmlerin yönetmeni Christopher Nolan’ın 2010 yılında yazıp yönettiği ve büyük ses getirmeyi başaran filmi Inception’da şehir bükme özelliği çok konuşulmuştu. Yeni tanıtılan Nception uygulaması, Inception filmini telefonunuza taşıyacak…

Sinema tarihinin en orijinal filmleri arasında gösterilen Inception’ın bir sahnesinde Ellen Page tarafından canlandırılan Ariadne’in şehri büktüğü ve etrafa istediği şekli vermeye başladığı sahne filmin en önemli dinamiği olarak değerlendirilebilir. Tüm filmin en etkileyici sahnesinin akıllı telefonunuza gelmesini sağlayan ‘Nception’ uygulaması da sadece bu vaatle birlikte kusursuz bir deneyim vadediyor.

Uygulama, 8.99 TL karşılığında satın alınabiliyor!

Şimdilik yalnızca iOS platformu için kullanılabilir durumda olan Nception 8.99 TL’lik bir fiyat etiketine sahip. Uygulamanın yapımcısı HugeKids AB, uygulama yeni olduğu ücretin bu şekilde olduğunu, ilerleyen dönemde Nception’ın 8,99 TL’den çok daha yüksek bir meblağ karşılığı kullanılabileceğini belirtiyor. Şirketin diğer uygulamalarına bakıldığında karşımıza çıkan ortalama fiyat ise gelecek dönemde, Nception’ın 24,99 TL gibi bir karşılığı olacağını gözler önüne seriyor. Uygulamada 20den fazla şablon bulunması ve bunların tamamının canlı ve dinamik biçimde kullanılıyor olması büyük önem arz ediyor. Uygulama sayesinde galerinizde bulunan tüm videolara uygulamanın tüm efektleri adapte edilebiliyor. Instagram, Snapchat ve Facebook gibi uygulamaları da destekleyen Nception, iMovie düzenlemeleri için de kullanıcılara kolaylık sağlıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >