Cüneyt Çakır uçakta özür diledi: Yanlış görmüşüm

​Cüneyt Çakır uçakta özür diledi: Yanlış görmüşü
​Cüneyt Çakır uçakta özür diledi: Yanlış görmüşü

Cüneyt Çakır, Sivasspor - Konyaspor maçında verdiği tartışmalı penaltı kararı için özür diledi. Dönüş uçağında pozisyonun kahramanı Eren Albayrak'tan özür dileyen Cüneyt Çakır, yanlış gördüğünü itiraf etti.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Sivasspor – Konyaspor maçında verdiği penaltı kararıyla eleştirilen Cüneyt Çakır, söz konusu pozisyon hakkında konuştu.

Pozisyonu uçakta tekrar izlediğinde kararının yanlış olduğunu fark ettiğini söyleyen Cüneyt Çakır, Konyaspor forması giyen Eren Albayrak’tan özür diledi.

Görüntü, beIN SPORTS'tan alınmıştır.
Görüntü, beIN SPORTS'tan alınmıştır.

Lig Radyo’da yayınlanan Mixed Zone isimli programa katılan Eren Albayrak, Cüneyt Çakır ile arasında uçakta geçen diyaloğu şöyle anlattı;

  • “Pozisyon açıkça görülüyor. Cüneyt hocayla uçakta beraber döndük ve pozisyonu konuştuk. Bana, ‘Açım iyiydi, çok net karar verdim ama daha sonra izleyince yanlış gördüğümü anladım. Maalesef bu tür hatalar maçın akışını direkt etkiliyor. Yapacak bir şeyimiz yok. Unutup önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız”

Skor 1-0 Konyaspor lehine iken penaltı noktasını gösteren Cüneyt Çakır, çaldığı bu hatalı düdükle maça 1-1 eşitlik gelmesinde başrolü oynamıştı. Mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf, 2-1’lik skorla Sivasspor oldu.