Demba Ba yuvaya döndü

Demba Ba yuvaya döndü​
Demba Ba yuvaya döndü​

Everton ile anlaşması an meselesi olan Cenk Tosun'un yerini doldurmaya hazırlanan Beşiktaş, eski golcüsü Demba Ba ile anlaşma sağladı. Senegalli golcünün kulübüyle yaşadığı bonservis problemini çözen Beşiktaş, Demba Ba için 4 milyon avro ödeyecek.

Siyah-beyazlı yönetim Cenk Tosun'dan boşalacak yeri doldurmak için çalışmalara başladı. Hatta ileri uca yapılacak ilk takviye belli oldu.

Beşiktaş eski golcüsü Demba Ba ile anlaşma sağlarken, anlaşmanın detayları da netleşmeye başladı. 4 Ocak'ta resmi imzaların atılacak, ayrıca tecrübeli golcü için kulübüne 4 milyon avro bonservis ücreti verilecek.

  • 2014-2015 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan Demba Ba sezon sonunda Çin'e transfer olmuştu. 2016 sezonunun devre arasında Beşiktaş'a tekrar kiralık olarak tekrar Demba Ba, sakatlığından dolayı sadece 2 maçta forma giyebilmiş ve 1 gol atma başarısı göstermişti.

AHMET NUR ÇEBİ SİNYALİ VERMİŞTİ

Beşiktaş'ın Osmanlıspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi,Demba Ba'nın takıma dönüşü hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Ahmet Nur Çebi'nin o açıklaması;

  • "Cenk Tosun için teklifler geliyor ama onun gitmesini düşünmüyoruz. Teklif seviyesi değil konu, ona ihtiyacımız var. Gomez'in geleceğini zannetmiyorum ama Demba Ba bir alternatiftir, olabilir. Bizi özlüyor, biz de onu özlüyoruz. Bu olacak demiyorum ama bunların hepsi alternatiftir. Bu kadrodan giden olmazsa, gelen olmayacak.