Flaş iddia: Arda Turan, Beşiktaş'a geliyor!

​Flaş iddia: Arda Turan, Beşiktaş'a geliyor!
​Flaş iddia: Arda Turan, Beşiktaş'a geliyor!

Yavaş yavaş Barcelona kariyerinin sonlarına gelen Arda Turan için Beşiktaş'ın da devreye girdiği iddia edildi. Gelecek sezon Talisca'nın olası ayrılığı halinde, o bölgede eksiklik yaşamak istemeyen siyah-beyazlılar, iddiaya göre Arda'dan 'evet' yanıtını aldı.

Ocak ayı transfer dönemine az bir süre kalırken, Arda Turan'ın da Barcelona'daki belirsizliğini korumaya devam ediyor. Sezon başından bu yana eski takımı Galatasaray'la adı anılan Arda Turan için, bu sefer gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Arda Turan için Beşiktaş'ta devreye girdi.

Habertürk'te yer alan bir haberde, Beşiktaş milli oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamayı düşünürken, Arda'nın ailesinin de Galatasaray'a olan kırgınlıkları nedeniyle bu transfere sıcak baktığı öne sürüldü.

MAAŞINI DA BARCELONA KARŞILAYACAK

Haberde, Arda Turan'ın astronomik maaşının da ilk 6 ay için Barcelona tarafından karşılanacağı belirtilirken, Beşiktaş'ın yıldız isimden Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de büyük katkı alacağını düşündüğü ileri sürüldü. Özellikle Şenol Güneş'in de milli oyuncuyu kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

SİNAN ENGİN DE DOĞRULADI

Beşiktaşlı eski oyuncu ve yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Arda Turan'la Londra'da görüştüğünü söyledi. Engin, 'Ben Arda Turan'ın Türkiye'ye gelmesini istemiyorum. Arda Turan bütün Beşiktaş bestesini bilir. Yakın arkadaşı Serdar Özkan'la söylerlerdi' diye konuştu.