Kocaman'ın ekibinden Cocu'ya sabotaj

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde seremonide maçın başlamasını bekliyor.
Aykut Kocaman, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde seremonide maçın başlamasını bekliyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aykut Kocaman'ın yardımcılarının takım içi huzuru bozduğunu ve Cocu aleyhine lobi yaptıklarını söyledi. Ali Koç, Beşiktaş ve Spartak Trnava maçları öncesinde soyunma odasına halı getirilerek puan kaybı halinde Cocu'nun cenazesinin bu halıya sarılacağı yönünde espriler yapıldığını ve takımla dalga geçildiğini belirtti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV’de yayınlanan Gündem Özel isimli programda gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman’ın yardımcılarının Phillip Cocu’nun takımdan gönderilmesi için lobi yaptığını ve takım içerisinde gruplaşma oluşturduğunu söyleyen Ali Koç, futbol kamuoyunu hayrete düşüren detaylar paylaştı.

  • Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde görevine son verdiği söz konusu 3 antrenör: Turgay Altay,Murat Öztürk ve Alper Taşçı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Medipol Başakşehir maçını lobisinden izliyor.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Medipol Başakşehir maçını lobisinden izliyor.

Kritik maçlar öncesinde soyunma odasına halı getirilerek, Cocu’nun cenazesi üzerinden espriler yapıldığını anlatan Ali Koç, takımla dalga geçme boyutuna gelen bu yaşananları öğrenir öğrenmez bu 3 isimle yolların ayrıldığını itiraf etti.

  • Beşiktaş maçında takım stada geldiği sırada soyunma odasında yerde bir halı gören Cocu'nun yardımcıları 'Bu ne?' diye sorunca bu arkadaşlar 'Beşiktaş maçı sonrası hocanın cenazesini bu halıya saracağız' açıklamasını yaparak dalga geçiyorlar...

    Trnava maçı günü halı yine getirilmiş. O halı daha sonra stada getiriliyor. Yine “Hoca yenilecek, cenazesini sarıp kaldıracağız” diyorlar. Maçı kazanıyoruz, daha sonra oyunculara “Fenerliler yendiniz, yüzünüz gülüyor” diyorlar. Aynen bunu diyorlar.