Volkan Demirel'den manidar derbi paylaşımı: Aykut Kocaman'a mesaj

Aykut Kocaman Volkan Demirel
Aykut Kocaman Volkan Demirel

Volkan Demirel yaptığı derbi paylaşımıyla Aykut Kocaman'a üstü kapalı bir mesaj verdi. Volkan Demirel'in söz konusu paylaşımı sosyal medyada bir hayli ses getirdi.

Fenerbahçe’nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde manidar bir paylaşımda bulundu.

Son dönemde kaleyi Carlos Kameni’ye kaptıran Volkan Demirel, Teknik Direktör Aykut Kocaman’a mesaj niteliği taşıyan bir görsel paylaştı. İdmandan bir kareyi paylaşan Volkan Demirel, söz konusu paylaşımına ‘Ben hep buradayım’ notu düştü.

Volkan Demirel: Ben hep buradayım.
Volkan Demirel: Ben hep buradayım.

Galatasaray derbisinde kaleyi kimin koruyacağının tartışıldığı bu günlerde yapılan bu paylaşım, Aykut Kocaman ve teknik heyete üstü kapalı bir mesaj olarak yorumlandı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Öte yandan Aykut Kocaman, Volkan Demirel ile Carlos Kameni arasında hala seçimini yapabilmiş değil.

Kameni’nin formunu beğenen Aykut Kocaman, Volkan Demirel’in ise derbi tecrübesini göz ardı edemiyor. Mevcut kadroda, Fenerbahçe forması altında en fazla Galatasaray derbisi oynayan isim olan Volkan Demirel, Pazar günü yedek soyunması halinde bir ilke imza atacak.

Volkan Demirel, ligin 9. Haftasında Galatasaray’a karşı oynamaması durumunda 22 maç aradan sonra ilk kez Galatasaray derbisinde sahada olamayacak.

Fenerbahçe’de en son 2006-2007 sezonunda Volkan Demirel haricinde bir eldiven kareyi korumuştu; Serdar Kulbilge

Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Ben hep burdayım... 😉

Volkan Demirel (@1volkandemirel)'in paylaştığı bir gönderi ()