Beşiktaş'ın gözdesi korkuttu: Kanlar içinde kaldı

Vida korkuttu
Vida korkuttu

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Domagoj Vida, Young Boy maçında feci bir sakatlık yaşadı. Beyin sarsıntısı geçiren Vida kanlar içinde yerde kalınca apar topar hastaneye götürüldü.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu üçüncü hafta maçında Dinamo Kiev ile Young Boys karşı karşıya geldi.

NSK Olympiyskiy Stadı’nda oynanan ve Finlandiya Futbol Federasyonu’ndan Jan Peter Aravirta’nın düdük çaldığı maç 2-2 eşitlikle sona erdi. Ev sahibi ekibin gollerini 34. dakikada Mbokani ile 49. dakikada Morozyuk kaydederken, konuk takımın sayıları ise 17. ve 39. dakikalarda Roger Assale’den geldi.

Fotoğraf: Reuters
Fotoğraf: Reuters

Alınan bu sonucun ardından Dinamo Kiev puanını 7’ye yükselterek liderliğini sürdürürken, Young Boys ise puanını 3 yaptı ve 2. sıraya yerleşti.

DOMAGOJ VIDA KORKUTTU

Beşiktaş’ın gündeminde olan ve devre arasında siyah beyazlı ekibe imza atması beklenen Domagoj Vida, Young Boys maçında yaşadığı feci sakatlıkla endişe yarattı.

Fotoğraf: Twitter
Fotoğraf: Twitter

Rakibiyle yaşadığı ikili mücadele neticesinde kafasına darbe alan Vida, beyin sarsıntısı geçirdi. Kanlar içinde kalan Hırvat stoper, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Tetkikleri yapılan oyuncunun son durumuna ilişkin henüz hastaneden gelen bir açıklamama olmamasına rağmen 22 Ekim Pazar günü oynanacaj Shakhtar Donetsk maçında forma giyememesi bekleniyor.

Fotoğraf: Twitter
Fotoğraf: Twitter