Nokia X7 sonunda göründü

​Nokia X7 sonunda göründü

Nokia'nın yeniden yükselişinde önemli rol oynayan Nokia X5 ve X6'nın yeni versiyonu X7, en sonunda kendini gösterdi. Nokia, X5 ve X6'da yakaladığı başarıyı X7'de de devam ettirmeye kararlı…

HMD Global, Nokia X5 ve X6’nın Çin’de güçlü bir satış rakamına ulaşması sonrası yeni planlar ve yeni pazarlar arayışı arttı. Global pazar noktasında da çıkardığı X serisinin son üyesi X7, tasarım detaylarıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Birçok forum ve sosyal medya hesabında yoğun biçimde paylaşılan görsel, HMD Global’in bir sonraki akıllı telefon üretiminin Nokia 5.1 Plus modelinde olana benzer bir ekrana sahip olacağını ortaya koyuyor. Nokia X7’nin ön panelini gözler önüne seren fotoğraf doğrudan Çin kaynaklı olarak karşımıza çıktı.

Nokia X7'den sızan görseller ekran boyutu hakkında ipuçları sunuyor.
Nokia X7'den sızan görseller ekran boyutu hakkında ipuçları sunuyor.

Cihazın 2019 yılında çıkması bekleniyor

Birçok kaynak tarafından dillendirilen bilgilere göre Nokia X7, Nokia 6.1 Plus’ta bulunan küçük bir çentik yerine, Nokia 5.1 Plus‘taki gibi büyük bir çentik ile gelecek. Ortaya çıkan fotoğrafın dışında, X7’ye dair henüz bir bilgi paylaşılmış değil. Cihaza dair daha önceki sızıntılar, telefonun Snapdragon 710 işlemci içerme ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Telefonun ne zaman tanıtılacağı belli olmamakla birlikte 2019yılı ortalarına doğru çıkacağı tahmin ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >