Samsung Galaxy Note 9 tanıtıldı: Paketten neler çıktı?

Samsung Galaxy Note 9 tanıtıldı: Paketten neler çıktı?

Samsung, Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde görkemli bir etkinlikle tanıttığı Galaxy Note 9 ile birlikte çok sayıda farklı cihaz ve özelliği de kullanıcılarla buluşturdu. Bu yan ürünler içerisinde Galaxy Home ve S-Pen büyük ilgi çekerken açıklanan Samsung-Spotify ortaklığı da kullanıcıları heyecanlandırdı. GZT360 ekibi olarak Galaxy Note 9’un tüm detaylarını sizler için bir araya getirdik…

Samsung, Note ailesinin yeni üyesi Note 9’u tanıtacağını açıkladığı tarihten bu yana çok sayıda sızıntı ve iddia ile karşılaştı. Bu iddia ve sızıntıların doğruluğu noktasındaki tereddütler ise ancak bugün son bulabildi. Galaxy Note 9, Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletindeki görkemli lansman ile tanıtıldı. Lansmanda Galaxy Home, S-Pen gibi ürünlerin dışında Spotify-Samsung ortaklığı da büyük ilgi çekti…

Bluetooth destekli S-Pen gecenin yıldızı oldu

Samsung Galaxy Note 9, Bluetooth destekli yeni S-Pen ile kullanıcılarının karşısına çıkarken akıllı kalem tarafındaki değişiklikler birçok kullanıcıyı cihaza bağlamak noktasında maharetli olacak. S-Pen, Bluetooth desteğine kavuşmasıyla birlikte ekrana herhangi bir temas olmaksızın çalışabilecek. Bu özellik, yeni ve oldukça akıllı bir cihazın daha kutu içeriğinde yer aldığını gösterirken birçok farklı otoritenin önemle altını çizdiği ‘yapay zeka’ desteği de gözler önüne serilmiş oldu.

HomePod’un rakibi Galaxy Home görücüye çıktı

Samsung, Apple’ın HomePod’una rakip olarak çıkardığı Galaxy Home ile kendine ait bir piyasa oluşturacak gibi duruyor. Uzunca bir süredir konuşulan ve birçok yeni özellikle geleceği iddia edilen Samsung Galaxy Home, firmanın akıllı hoparlör pazarındaki beklentilerini artıracak biçimde tasarlanmış.

Samsung- Spotify ortaklığı resmen duyuruldu!

S-Pen, Galaxy Home gibi çok sayıda ‘karizmatik’ ürünün yanı sıra Samsung-Spotify ortaklığı da resmen bu etkinlikle birlikte duyuruldu. Samsung’un Galaxy Note 9’u tanıttığı yeni lansmanına bizzat katılan Spotify CEO’su Daniel Ek’in verdiği müjdeye göre Samsung ürünlerinde Spotify uygulamasını daha sık biçimde görmemiz mümkün olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >