WhatsApp'ta en çok konuşulan kişiler nasıl öğrenilir?

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp'ta ayarlar üzerinden gerçekleştirilen küçük bir işlem sayesinde en çok paylaşım yapılan yani diğer bir değişle en çok konuşulan kişiler listesi görüntülenebiliyor.

Üç yıl önce 21 milyar karşılığında WhatsApp'ı satın alan Facebook, aradan geçen süreçte çok ciddi atılımlar yaparak servise birçok farklı yeniliği dahil etti. Satın almadan sonraki birkaç yılda milyarlık kullanıcı kitlesiyle en çok tercih edilen uygulamalar arasına giren WhatsApp, bugün hem mevcut kullanıcıları elinde tutmak hem de daha fazla kişiye erişmek için önemli hamleler yapıyor.

Hal böyle olunca yoğun kullanılan bir mobiluygulamaya dair ipuçları da hayli merak uyandırıyor; WhatsApp'ta çevrimiçi olmadan mesajları okuma, internet olmadan bu uygulamayı kullanma ya da gönderilen mesajları karşı taraf görmeden silme gibi önemli hususlar mevcut.

WhatsApp'ta en çok konuşulan kişileri görüntülemek için öncelikle Ayarlar kısmına erişmek gerekiyor. WhatsApp ile ilgili diğer bir ipucu ise en çok konuşulan kişinin görüntülenmesi. Dosya alışverişlerini ve veri paketlerini baz alarak sonuçları aktaran bu sistem bir anlamda en çok konuşulan kişinin görüntülenmesini sağlıyor. Bu işlemin gerek Android gerekse iOS mobil uygulamaları üzerinden kolayca gerçekleştirilebildiğini de eklemek gerekiyor.

Ardından Depolama Kullanımı bölümüne erişip en çok veri paylaşımı yapılan kişilerin görüntülenmesi mümkün hale geliyor.
Ardından Depolama Kullanımı bölümüne erişip en çok veri paylaşımı yapılan kişilerin görüntülenmesi mümkün hale geliyor.

WhatsApp'ta en çok konuşulan kişiyi görmek için öncelikle WhatsApp / Ayarlar / Veri ve Depolama Kullanımı kısmına erişmek şart. Akabinde "Depolama Kullanımı" üzerinden en çok veri transferinin yapıldığı kişiler listesi görüntülenebiliyor. Hepsi bu kadar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >