Ronaldo ve Messi yeniden karşılaşıyor

Ronaldo ve Messi
Ronaldo ve Messi

Cristiano Ronaldo'nun transfer olduğu Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ve El Hilal'in karma 11'inden oluşan takım; Messi, Neymar ve Mbappe gibi dünyaca ünlü isimlerin formasını giydiği Paris Saint Germain ile karşılaşıyor. Bu maç öncesi futbolseverlerin en çok sorduğu sorular ise karşılaşmanın nerede, ne zaman, saat kaçta oynanacağı, hangi kanaldan yayınlanacağı ve Cristiano Ronaldo'nun oynayıp oynamayacağı... İşte detaylar...

Fransa Ligue 1 temsilcisi Paris Saint Germain ile Suudi Arabistan ekipleri Al Nassr ve El Hilal'dan oluşan karma takım, özel maçta karşı karşıya gelecek. Cristiano Ronaldo'nun da bu mücadeleyle birlikte Arabistan'da ilk maçına çıkması bekleniyor.

  • Ronaldo ve Messi'nin yeniden karşı karşıya geleceği mücadele 19 Ocak Perşembe günü TSİ 20.00'de başlayacak. Maç, BeinSports 4'ten canlı yayınlanacak.

Ne olmuştu?

Manchester United'ta teknik direktör Erik ten Hag ile sorun yaşayan Cristiano Ronaldo, sözleşmesini feshederek Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olmuştu. Yıllık kazancı yaklaşık 200 milyon €'yu bulacak Portekizli futbolcu, yeni takımıyla henüz maça çıkmadı. Ronaldo'nun Arabistan forma giyeceği ilk karşılaşmanın Messi'nin de yer aldığı PSG'ye karşı olması bekleniyor.