Muhtemel 11'ler: Beşiktaş - Ümraniyespor

Beşiktaş - Ümraniyespor
Beşiktaş - Ümraniyespor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, HangiKredi Ümraniyespor'u konuk edecek. Siyah beyazlılar, yeni teknik direktörü Şenol Güneş ile ikinci dönemindeki ilk maçını 3 puan ile tamamlamak istiyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Ümraniyespor'u ağırlayacak. Geride kalan 11 haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 19 puan toplayan Beşiktaş, puan tablosunda 6. sırada bulunurken, henüz ligde galibiyetle tanışamayan HangiKredi Ümraniyespor ise 3 beraberlik ve 7 mağlubiyetle son sırada yer alıyor.

Muhtemel 11'ler

  • Beşiktaş : Mert, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Masuaku, Josef, Salih Uçan, Gedson, Muleka, N'Koudou, Weghorst
  • Ümraniyespor: Orkun, Lenjani, Mustafa, Popov, Serkan, Onur, Avounou, Oğuz, Aires, Umut, Geraldo

Ghezzal yok, Saiss için Şenol Güneş karar verecek

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan ve tedavisi süren Rachid Ghezzal, Atiba ve Emre Bilgin, Ümraniyespor maçında oynayamayacak. Oğuzhan Akgün ve Berkay Vardar da kamp kadrosunda yer almayan isimler arasında.

Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor ve Hatayspor maçlarını kaçıran Romain Saiss iyileşti ve Şenol Güneş'ten forma bekliyor. Saiss ile ilgili son kararı Güneş verecek.

Ümraniyespor'da ise cezalı olan Glumac ve Sackey karşılaşmada görev alamayacak. Sakatlığı bulunan kaleci Serkan Kırıntılı da kadroda yer alamayacak.

Derbi öncesi 2 oyuncu sınırda

Beşiktaş'ta Ümraniyespor maçında iki futbolcu kart görmesi halince cezalı duruma düşecek ve Galatasaray derbisinde sahada yer alamayacak. Beşiktaş'ın Fransız sağ bek oyuncusu Valentin Rosier ile Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes daha önce oynadıkları maçlarda 3 sarı kart gördü. İki oyuncu Ümraniyespor karşısında oynar ve kart görürse Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Vodafone Park kapalı gişe

Şenol Güneş'in yeniden Beşiktaş teknik direktörü olarak çıkacağı ilk maç olan Ümraniyespor karşısında tribünlerin tamamının dolu olması bekleniyor.

Biletlerin tamamı satılırken ayrıca tribünlerde Şenol Güneş'e özel pankartların da yer alacak.