Ersen Martin'in son hali sevindirdi: Top oynamaya başladı

Ersen Martin
Ersen Martin

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski futbolcu Ersen Martin, Mayıs 2022'de kalp krizi geçirmişti. Aort damarı da yırtılan ve ameliyat edilen yıldız golcünün durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Ersen Martin, bir süre önce aort damarı yırtıldığı için hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. 43 yaşındaki eski futbolcudan iyi haberler var.

Ersen Martin'in durumu iyiye gidiyor

Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski golcüsü Ersen Martin'in sağlık durumunun, yoğun bakım sonrası uygulanan rehabilitasyonlarla iyiye gittiği öğrenildi.

Eski milli futbolcunun son hallerini gazeteci Fatih Doğan paylaştı. Ersen Martin'inin eskisinden iyi gözükmesi ve küçük bir topla oynaması hayranlarını sevindirdi.


  • Ersen Martin, tedavisinin 3. aşaması için İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne nakledildi.

Ersen Martin kimdir?

Kariyerine Almanya'nın Nürnberg takımında başlayan Ersen Martin, Türkiye'de sırasıyla Beşiktaş, Siirt Jetpa, Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Eyüpspor'da forma giydikten sonra 2013 yılında futbolu bıraktı. A Milli Takım formasını da 3 kez terleten eski futbolcu, 2007-2009 yılları arasında İspanya'da Recreativo Huelva'da oynadı.