Ertuğrul Taşkıran, Boluspor'a veda ediyor

Ertuğrul Taşkıran
Ertuğrul Taşkıran

Tartışmalı bir şekilde Fenerbahçe'den Boluspor'a transfer olan Ertuğrul Taşkıran yeni takımında tutunamıyor. Ertuğrul Taşkıran için 1 milyon avro ödeyen Boluspor, yalnızca 2 maçta forma giyen file bekçisini gözden çıkardı.

Sezon başında 1 milyon avro karşılığında tartışmalı bir şekilde Fenerbahçe’den Boluspor’a transfer olan Ertuğrul Taşkıran, yeni takımıyla yol ayrımına geldi.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, devre arasında iyi bir teklif gelmesi halinde 28 yaşındaki eldiveni satabileceklerini ifade etti. Çarıkçı, Boluspor kadrosunda ederinde teklif gelmesi halinde satılmayacak bir futbolcunun olmadığının da altını çizdi.

Ertuğrul Taşkıran, bu sezon Boluspor formasıyla yalnızca 2 maça çıktı ve kalesinde 6 gol gördü.

Ertuğrul Taşkıran yeni takımında forma şansı bulamıyor.
Ertuğrul Taşkıran yeni takımında forma şansı bulamıyor.

Necip Çarıkçı’nın Ertuğrul Taşkıran hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

  • “Ertuğrul’u Katarlı bir sponsor sayesinde kadromuza kattık. Ancak teklif gelirse takımda satmayacağımız oyuncu yok. Ertuğrul’u isterlerse onu da satarız. Bütün takımlar benzer futbocuları alıp satıyor. Biz artık bundan vazgeçtik. Türkiye’nin 2. Altınordu’sunu kuracağız. Fuat Çapa ile yollarımızı ayırdıktan sonra Sait Karafırtınalar ile anlaştık. Kendisi 5 yıl Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu’nun yardımcısıydı. Bolu’da inanılmaz bir alt yapı potansiyeli var. Çalışmalarımızı başlattık. Futbolcu fabrikası kuracağız"